Hravec Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 (editace) zase jste úplně někde jinde, Franta Vypla neumí hledat zkus použít toto je to super věc... zde je k tomu extra téma: Výměna rámečku masky a Pawouk bude mít zase práci... Editováno: 3. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Tak jest, kolega FrontVypla jistě bude napříště napřed hledat, než něco někam napíše. Příspěvky jsem přesunul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Taky mi při výměně maska praskla, buď sundat nárazník, nebo počítat s ulámanými packami. A i tak to je šílenej porod ji dostat ven prasklou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 žádné nebo není, je jen jedna doporučená možnost a to nechat to servisu, za těch 229 Kč bez DPH nemá cenu se s tím jebat! a kurvit si ruce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Jj nakonec se domluvím se servisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Takže černý rámeček je na místě. Trvalo to asi 15min s tím že z původního stříbrného je 10 kusů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 a dělal jsi to sám nebo servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Sám šroubovákem jsme vždy odchlípnul kousek a pak lehce odlamoval. Na žebrování ty cvoky zůstaly všechny. A černý vypadá ohodně lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 úžasný postup, asi moc své auto nemáš rád, či co.... to ti bylo líto těch 300 Kč zaplatit servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Urob si sám! Autu to zřejmě neublížilo, na starém rámečku mu evidentně nezáleželo a strkat ho kvůli kdejaké kravině hned do servisu zrovna dvakrát o nějakém vztahu k autu nesvědčí! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Pánové na autu nebyl ani škrábanec jelikož jsem si místa kde jsem používal šroubovák podkládal. No a jak u Hlaváčka tak i u jiného servisu chtěli víc jak 300 takže se mi to tam moc dávat nechtělo no :/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 úžasný postup, asi moc své auto nemáš rád, či co.... to ti bylo líto těch 300 Kč zaplatit servisu? Nedělal bych z toho takový drama, očividně se vše v pořádku podařilo a člověk z toho má jistě i větší radost když si to udělal sám ;-) Hezka octa na těch Golusech :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 (editace) co říkáte na toto? - za mě - > moc pěkné (tedy na jiném než červeném autě) Editováno: 1. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Na černém autě by to bylo nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 (editace) i na steelce by to mohlo být hodně zajímavé.... hlavně to nebude jen proužek, ale dostane to díky 3D samolepce zcela jinou formu.... Editováno: 1. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rennesis Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 (editace) Dneska v servisu na výměně přední masky a rámečku. Cena za práci 2020,- s dph bez započítání masky (3200,-) nebo rámečku (900,-). Mimochodem ten rám byl objednanej od škodovky už tři týdny a pořád nedošel, prej maj celkově nějakej nedostatek RS dílů. Zatím tedy jezdim pouze s maskou. Editováno: 1. Srpen 2016, autor: rennesis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 (editace) přední masky a rámečku? - jak tomu rozumně? jaké masky? a co tam lepili? to tě tedy vzali pěkně na hůl a jak je vidět tak sundávali nárazník.... mimo to i vyšší hodinová sazba, když pominu ještě navíc moji slevu ... mě ho nesundávali nic nelepili a ceny byla jak je uvedeno výše: Editováno: 4. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rennesis Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Měnilo se klasický žebrovani za honeycomb (http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/masky-spoilery-mracitka/skoda-octavia-iii-predni-maska-honeycomb-ki-r-styl-rs-id:10169.eshop) ktery tam je prilepeny. Je to každopádně pálka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 (editace) aha, to z toho co jsi napsal není jasné.... i když teď když jsi to vysvětlil, tak jsem to tam našel.... tak sem máš dát i fotku.... a tobě by tam pěkně slušel ten viz výše červený proužek, neuvežuješ? nicméně s tím honeycomb co jsem četl na zahr. fóech se pěkně zasírá motor, dostává se dovnitř i velký bordel - ona totiž původní maska skoro z 1/2 není durch ale je plná... jen je zajímavé že autorizovaný servis šel do neautorizovaného dílu a neautorizované opravy, kamošovi to v Brně nechtěli namontovat... Editováno: 4. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rennesis Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 (editace) Už jsem se rozhodnul pro tu černou, ale je pravda, že tý poloviční výplně u základní mřížky jsem si všimnul. Nenapadlo mě ale, že by to mohlo dělat bordel uvnitř. Tak snad to nebude mít tak zásaní vliv na životnost motoru. Editováno: 1. Srpen 2016, autor: rennesis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 (editace) Kde si tudle masku sehnal, prodává se i u nás?Na briskskody vím.. Dej za ní takové to železné pletivo, hodně se to dává i za normální masky.. Editováno: 4. Září 2014, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 (editace) honeycomb maska o3 Editováno: 4. Září 2014, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 je aspoň stejně lesklá jako ten rámečer? Nebo je to bez laku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rennesis Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Je to jenom čistej matnej plast. S tím pletivem to neni špatnej nápad. Ale do servisu se mi s tim už nechce, obzvlášť, když ta demontáž stála 2 tisíce, a nejsem si jistej, zda by tam to pletivo šlo dát i bez sundání nárazníku. Plus jak by se to tam uchytilo aby to drželo pevně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.