Červenec 3, 201411 r zase jste úplně někde jinde, Franta Vypla neumí hledat zkus použít toto je to super věc... zde je k tomu extra téma: Výměna rámečku masky a Pawouk bude mít zase práci... Upraveno Červenec 3, 201411 r od Hravec
Červenec 4, 201411 r Tak jest, kolega FrontVypla jistě bude napříště napřed hledat, než něco někam napíše. Příspěvky jsem přesunul.
Červenec 4, 201411 r Taky mi při výměně maska praskla, buď sundat nárazník, nebo počítat s ulámanými packami. A i tak to je šílenej porod ji dostat ven prasklou.
Červenec 4, 201411 r žádné nebo není, je jen jedna doporučená možnost a to nechat to servisu, za těch 229 Kč bez DPH nemá cenu se s tím jebat! a kurvit si ruce ...
Červenec 28, 201411 r Takže černý rámeček je na místě. Trvalo to asi 15min s tím že z původního stříbrného je 10 kusů
Červenec 29, 201411 r Sám šroubovákem jsme vždy odchlípnul kousek a pak lehce odlamoval. Na žebrování ty cvoky zůstaly všechny. A černý vypadá ohodně lépe
Červenec 29, 201411 r úžasný postup, asi moc své auto nemáš rád, či co.... to ti bylo líto těch 300 Kč zaplatit servisu?
Červenec 29, 201411 r Urob si sám! Autu to zřejmě neublížilo, na starém rámečku mu evidentně nezáleželo a strkat ho kvůli kdejaké kravině hned do servisu zrovna dvakrát o nějakém vztahu k autu nesvědčí!
Červenec 29, 201411 r Pánové na autu nebyl ani škrábanec jelikož jsem si místa kde jsem používal šroubovák podkládal. No a jak u Hlaváčka tak i u jiného servisu chtěli víc jak 300 takže se mi to tam moc dávat nechtělo no :/
Červenec 29, 201411 r úžasný postup, asi moc své auto nemáš rád, či co.... to ti bylo líto těch 300 Kč zaplatit servisu? Nedělal bych z toho takový drama, očividně se vše v pořádku podařilo a člověk z toho má jistě i větší radost když si to udělal sám ;-) Hezka octa na těch Golusech :-)
Září 1, 201411 r co říkáte na toto? - za mě - > moc pěkné (tedy na jiném než červeném autě) Upraveno Září 1, 201411 r od Hravec
Září 1, 201411 r i na steelce by to mohlo být hodně zajímavé.... hlavně to nebude jen proužek, ale dostane to díky 3D samolepce zcela jinou formu.... Upraveno Září 1, 201411 r od Hravec
Září 4, 201411 r Dneska v servisu na výměně přední masky a rámečku. Cena za práci 2020,- s dph bez započítání masky (3200,-) nebo rámečku (900,-). Mimochodem ten rám byl objednanej od škodovky už tři týdny a pořád nedošel, prej maj celkově nějakej nedostatek RS dílů. Zatím tedy jezdim pouze s maskou. Upraveno Srpen 1, 20169 r od rennesis
Září 4, 201411 r přední masky a rámečku? - jak tomu rozumně? jaké masky? a co tam lepili? to tě tedy vzali pěkně na hůl a jak je vidět tak sundávali nárazník.... mimo to i vyšší hodinová sazba, když pominu ještě navíc moji slevu ... mě ho nesundávali nic nelepili a ceny byla jak je uvedeno výše: Upraveno Září 4, 201411 r od Hravec
Září 4, 201411 r Měnilo se klasický žebrovani za honeycomb (http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/masky-spoilery-mracitka/skoda-octavia-iii-predni-maska-honeycomb-ki-r-styl-rs-id:10169.eshop) ktery tam je prilepeny. Je to každopádně pálka.
Září 4, 201411 r aha, to z toho co jsi napsal není jasné.... i když teď když jsi to vysvětlil, tak jsem to tam našel.... tak sem máš dát i fotku.... a tobě by tam pěkně slušel ten viz výše červený proužek, neuvežuješ? nicméně s tím honeycomb co jsem četl na zahr. fóech se pěkně zasírá motor, dostává se dovnitř i velký bordel - ona totiž původní maska skoro z 1/2 není durch ale je plná... jen je zajímavé že autorizovaný servis šel do neautorizovaného dílu a neautorizované opravy, kamošovi to v Brně nechtěli namontovat... Upraveno Září 4, 201411 r od Hravec
Září 4, 201411 r Už jsem se rozhodnul pro tu černou, ale je pravda, že tý poloviční výplně u základní mřížky jsem si všimnul. Nenapadlo mě ale, že by to mohlo dělat bordel uvnitř. Tak snad to nebude mít tak zásaní vliv na životnost motoru. Upraveno Srpen 1, 20169 r od rennesis
Září 4, 201411 r Kde si tudle masku sehnal, prodává se i u nás?Na briskskody vím.. Dej za ní takové to železné pletivo, hodně se to dává i za normální masky.. Upraveno Září 4, 201411 r od Hurikan88
Září 4, 201411 r Je to jenom čistej matnej plast. S tím pletivem to neni špatnej nápad. Ale do servisu se mi s tim už nechce, obzvlášť, když ta demontáž stála 2 tisíce, a nejsem si jistej, zda by tam to pletivo šlo dát i bez sundání nárazníku. Plus jak by se to tam uchytilo aby to drželo pevně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.