mirek.goof Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Také se chystám na výměnu rámečku bez demontáže nárazníku. Nějaké tipy od těch, co úspěšně vyměnili? Osvědčený postup, vhodné nářadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek.goof Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 To jsem zrovna nemyslel Zajímají mě zkušenosti těch, co dělali sami. Odřený ruce mi nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek.goof Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Je to o úhlu pohledu. Vlákno jsem pročetl celé. A mně třeba přijde trochu smutné platit servisu, abych si neodřel ruce. Navíc tu padly i výrazně vyšší částky než 300 Kč. Proto jsem psal, že mě zajímají zkušenosti těch, co měnili sami, nikoliv těch, co měnili v servisu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlenko Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 Vymena masky , urcite nutnost zhodenia naraznika plus odtrhnutie starej masky a dolepenie novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davnemecek Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Ahoj, chtěl bych vyměnit stříbrnej rámeček za černej. Byl by někdo ochotnej mi to vyměnit v okolí Brna? Samozřejmě někdo, kdo s tím má zkušenosti :-) děkuju za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davnemecek Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 V 15. 2. 2018 na 20:38, Aleš_BX napsal: servis? AutosalonHora mi měnil za cca 300,00 Kč Diky za info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Rámeček je stejný na všechny masky O3 ? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e0853761af9r-ramecek-predni-masky-chladice-rs-230-skoda-22320.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Dík,mám objednáno, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Výměna za 10 minut. Nepočítal jsem že budu původní rámeček potřebovat tak jsem ho vylámal. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 (editace) Taky jsem sundal stříbrný a nasadil RS rámeček. Práce cca na dvě hodiny opatrného sundávání. Původní rámeček přežil bez úhony, jen praskla jedna dlouhá packa na straně, ale je znovu zcela použitelný. Vím, že servis by to udělal za mě, ale takhle z toho mám větší radost. Před výměnou doporučuji prohlédnout video na YT: https://www.youtube.com/watch?v=ZZj9AI8tfFU&t=34s Editováno: 26. Červen 2018, autor: Jeniczek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FinchCZ Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Taky jsem měnil sám. Nejdříve jsem si něco o tom tady načetl, a pak pomocí koukání na nový rámeček (kvůli umístění pacek) sundával ten původní. S čelovkou na hlavě šroubovák na to kde jsem hůře dosáhl a podařilo se mi zlomit dvě pacičky. Takže se dá použít v pohodě znova. Práce cca 30-60min. Nejsem si už jistý bylo to před nějakou dobou. A čas při práci mi utíká rychle. Ale určitě ten kdo má hrubé ruce, prsty tak nedoporučuji dělat sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejdys Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 (editace) Tak jsem to tu podrobně studoval a zvolil jsem levnější a rychlejší destrukční formu demontáže rámečku. Vzhledem k tomu že se chromovaný nechá na vrakáči sehnat za 500,- kč nemá smysl ho zachovávat pro případnou zpětnou montáž a demontovat kvůli tomu nárazník nebo za to platit v servisu. Rámeček jsem sice rozlámal, ale bez jakéhokoli poškození mřížky nebo nárazníku. Trvalo mi to cca 10 minut v pohodě bez porýpání rukou. Takže doporučuju se toho nebát a rámeček vylámat, než se s tím 2 hodiny jebat a oddělávat nárazník nebo platit za servis. Editováno: 23. Červenec 2018, autor: dejdys 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bee16 Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Tak už jsem se k tomu taky dokopal.... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Kracík Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Dobrý den, můžete mi prosím říct číslo dílu jaké jste tam dávali? Bylo to 5E0853761AF9R? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bee16 Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Je to rámeček před FL https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-facelift-ram-predni-masky-original-reflex-cerna-10698cz812/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Kracík Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 před 16 hodinami, Bee16 napsal: Je to rámeček před FL https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-facelift-ram-predni-masky-original-reflex-cerna-10698cz812/ Super díky, mám objednáno a v týdnu to tam hodím, plus led osvětlení SPZ, to si pak jen dokóduju. Zatím zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TURPIA Vloženo 15. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 (editace) V 20. 9. 2019 na 21:50, Bee16 napsal: Tak už jsem se k tomu taky dokopal.... ? I já jsem do toho šel a jsem spokojen. Jen vzhledem k ceně černého loga (990kc za kus) jsem si originál loga nalakovat sám cca za 250kc. Editováno: 15. Říjen 2020, autor: TURPIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-Dog Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Ahoj borci, dneska jsem po hodine vzdal vymenu ramecku predni masky cerne za stribrnou. Sroubovak sem si obalil a stejne sem ten cerny plast poryl. Cetl sem tu vsechno, koukal na youtube..aktualne jsem ve fazi, ze bych tu stribrnou chtel vylamat, nepotrebuji ji vcelku. Poradi nekdo prosim jak to vylamat tak, aby nedoslo k poskozeni niceho dalsiho? Prece jen tahat to silou k sobe, mel sem pocit ze mi v ruce zustane cela maska. Diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TURPIA Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 před 38 minutami, J-Dog napsal: Ahoj borci, dneska jsem po hodine vzdal vymenu ramecku predni masky cerne za stribrnou. Sroubovak sem si obalil a stejne sem ten cerny plast poryl. Cetl sem tu vsechno, koukal na youtube..aktualne jsem ve fazi, ze bych tu stribrnou chtel vylamat, nepotrebuji ji vcelku. Poradi nekdo prosim jak to vylamat tak, aby nedoslo k poskozeni niceho dalsiho? Prece jen tahat to silou k sobe, mel sem pocit ze mi v ruce zustane cela maska. Diky za odpovedi Zdarec. Musíš začít s horním rohem (je jedno jestli levý nebo pravý) první cvocek je nejtěžší pak už to jde. Dost ti pomůže nový rámeček , příloz ho ke starému a budeš vědět kde jsou další. For je v tom, že neohybas ty stříbrné zobacky od rámečku ale černý protikus, je měkký a poddajny. Moc místa tam není tak budeš dodreny. Nic nedělej nasilim a šroubovák z venku není třeba. Já začal levým horním rohem a pak šel směrem k pravému hornímu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.