Lucasse Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Tak pánově, jednoduše, jak na to? Že by plastidip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 buď a nebo plastofix a černá matná... ale osobně bych dal plastidip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Této úpravě nějak nerozumím - chcete upravovat vzhled OIII tak, aby připomínal OII? Chcete balit cíp kapoty do alobalu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 12. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Ne, ale já zase upřímně nechápu tvé poznámce. Co to má společnýho s OII? Mimochodem, OII měla pokud vím uplně odlišný (resp. starý) znak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Ach tak to pak jo. Já pod tím znakem vidím chromovanou fólii, s linií jako byla na OII (resp. maskovaných autech) a to mne zmátlo. Vy asi řešíte stříbrné pozadí znaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 13. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Řeším, jak udělat z: tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 a teď jsi některým zamotal hlavu ještě víc.... budou si myslet, že chceš přelakovat celé auto na "černý chrom"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 13. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Jak by řekl bývalý profesor: to je pak na pováženou.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 (editace) no odpověd na toto téma je jednoznačně plastidip takže vyřešeno pánové zbytečné téma ne? na youtubku je těch návodů mraky Editováno: 15. Únor 2014, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 tak jsem našel jak na to - takto - je to černý znak z edice Monte Carlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Kurva, kam na ty ceny chodí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 (editace) Kopáčka (superskoda) nemůžeš brát vážně, ten dává obecně do palice, neboť je zaměřen na export a má poštovné zdarma, normální cena je někde kolem čtyřech stovek... stačí si ceny porovnat mezi superskoda a obautodily, kteří také uvádějí ceny v eurech ale mají s Kopáčkem dohodu, že neposílají jinam než na Slovensko, na briskoda.net je na to několik témat... nicméně bych se nedivil, kdyby to byl orig. znak jen přelakovaný - trochu to tak podle fotek vypadá a hlavně tam není uvedeno objednací číslo ŠA, což jinde je... Editováno: 13. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Zdravím, podělím se zde o fotodokumentaci děmontáže původního a montáže upraveného předního a zadního znaku na mé oktě. Velké poděkování patří Lukasonovi, který znaky skvěle podle mých představ nalakoval ... vypadá to podle mě super a alespoň trochu jsem tak odlišil svou oktu od tisícovek dalších přední znak: zadní znak (pouze výsledek): Jedná se však pouze o první fázi, jelikož mám zatím stále chromový rámeček masky. Na jaře jej vyměním za černý (vzadu přibyde černé lízatko z 1.8 TSI) a tudíž i chrom na znacích půjde do černého plastidipu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Musím říct, že to vypadá opravdu dobře! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 No,to je moc pěkné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Moc pěkný... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Jedná se však pouze o první fázi, jelikož mám zatím stále chromový rámeček masky. Na jaře jej vyměním za černý (vzadu přibyde černé lízatko z 1.8 TSI) a tudíž i chrom na znacích půjde do černého plastidipu Tak jsem dnes dokončil úpravu znaků a nápisů na kufru plastidipem, aby ladily k černým doplňkům... bohužel znaky na sobě téměř nemají spáry a plastidip se tak blbě i přes velkou snahu s nožíkem trhal... zadní nejspíš udělám časem znovu, s předním a nápisy jsem jinak celkem spokojen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 než toto, tak raději nechat v originálu. plastidip je zlo, pro tuzery a děti super věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Zajímavý názor, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Hmm, moc se to nepovedlo, je ten povrch nějaký hrubý. Kdyby to bylo hladký lesklý, tak asi ano, toto řešení ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Detail je zly, ale efekt je docieleny. Ved predsa vacsina to vidi iba z dialky. Keby to nefotil z blizka tak by nedostatky nebolo vidiet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Ale to je o detailech né? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 (editace) Ano, uznávám že na detailních fotkách to nevypadá moc povedeně, obzvlášť v porovnání s tím lakovaným spoilerem či maskou, nicméně z dálky už mi to přijde dobré. Nemám zkrátka rád chrom, celé auto ladím do bíločerné, ale lakovat jej je bohužel dost složité a nákladné, tudíž jsem zvolil plastidip (černý + lesk), který jde případně kdykoliv odstranit... zkrátka ať se to někomu líbí nebo ne, já jsem s tím takto spokojen Editováno: 24. Duben 2015, autor: Allister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Lakované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Jak jsi to odloupl z kapoty? celkem to tam drzsi a nechci to podebirat abych neposkodil lak na kapote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.