zmišek Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Zdravým vo spolok. Mám následovný problém, potreboval by som poradit. Prestalo mi svietiť podsvietenie zamknutia auta z vnútra (1J3 959 857A). Ovládanie okien, odomknutie z vnútra svietia, ale nesvieti zamknutie auta z vnútra. Ako sa dostanem k žiarovke, aký typ žiarovky potrebujem a ako ju vymením. Ďakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Podle mě tam žárovka není, ale je tam LED dioda.Najdi si téma o změně podsvícení a tam se to dočteš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmišek Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Máš pravdu. Podarilo sa mi to rozobrať a sú tam LED diodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Mohl bys to nafotit i pro další případné zájemce? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmišek Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 posielam foto. LED diodi sú na "plošáku" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmišek Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Dobrý podvečer. Tak LED dióda vymenená, ale začala preblikávať s posvietením odomknutia auta z vnútra. Ked dám intenzitu podsvietenia na minimum tak nesvietia vôbec, keď ju dám na maximum tak preblikávajú-raz svieti podsvietenie odomknutia auta, raz podsvietenie zamknutia auta. Nechápem tomu, kde je problém :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Není někde spojený okruh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmišek Vloženo 15. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 tak som to znova rozobral a celý plošák som nastriekal sprejom "kontakolom" a handrou utrel do sucha. takto som to zopakoval 3x a zatial to ide. uvidíme neskôr, dám vedieť či to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Je vadný niektorý odpor, nie LED. Nastriekaním si odpor vytvoril a LED svieti. Ak vyschne, prestane aj svietiť LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmišek Vloženo 11. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 zatial svieti všetko ako má, uvidíme dalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.