Haccek Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Ahoj lidi. Nemáte někdo zkušenosti s tímto motorem jestli je turbo ovládané tlakem nebo potlakem. A jestli se má tyčka regulátoru hýbat po startu jak u 81? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K@rloos Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Ahoj turbo je ovladané tlakem, ta tycka regulace by se hýbat neměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haccek Vloženo 17. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 ahoj turbo dělá tlak ten jde do n75 (pravá strana když stojím u motoru ze předu) a z n75 (horním výstupem) na ovládání turba jde zase tlak? a ta tyčka regulátoru se hýbe až při výkonu nebo když se otevře tak proto aby tam nebyl takový tlak a upustí? nemůžu se to nikde dočíst. Asi tam busím namontovat nějakou kameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 tak nejak tieto stare obtokove udrzuju pozadovanu hodnotu upustanim tlaku do vyfukoveho potrubia,opravte ma ked sa mylim. turbo tlaci do blba viac jak je treba a takto sa to reguluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haccek Vloženo 17. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Nevím ale myslím si to samá když sem to kuchal a pokoušel se pochopit. A neznáš dopuručované hodnoty na vag? vaha vzduchu tlak turba \ otáčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 ahoj turbo dělá tlak ten jde do n75 (pravá strana když stojím u motoru ze předu) a z n75 (horním výstupem) na ovládání turba jde zase tlak? a ta tyčka regulátoru se hýbe až při výkonu nebo když se otevře tak proto aby tam nebyl takový tlak a upustí? nemůžu se to nikde dočíst. Asi tam busím namontovat nějakou kameru COŽE?!?! Tady si stáhni a prostuduj učební pomůcky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haccek Vloženo 18. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Zajimave ale nic sem se pořádně nedozvěděl . Mam odzkoušeno že (viz strana 34 na prví příručce) tlak v sacím potrubí jde do N75 a kolmým vývodem při akceleraci jde podtlak a deceleraci tlak (k mechanickému ventilu plnicího tlaku vzduchu na turbodmýchadle) a ten bud drží ovládání turba zavřené nebo ho při deceleraci otevře a přebytečný tlak pustí do výfuku ... Nebo je to jinak ? třeba mi n75 nefunguje jak má. Po nastartování pořád cvaká závada na něm se prej neuloží sem se dočetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 tak sprav testovacie jazdy podla VIS prirucky , ulozis log a uvidis ci je v poriadku jak vaha tak turbo a regulacia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Já hlavně reagoval na tenhle příspěvek: ahoj turbo dělá tlak ten jde do n75 ... Ať si nastuduješ fci N75 a celé podtlakové regulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilošK Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Zajimave ale nic sem se pořádně nedozvěděl . Mam odzkoušeno že (viz strana 34 na prví příručce) tlak v sacím potrubí jde do N75 a kolmým vývodem při akceleraci jde podtlak a deceleraci tlak (k mechanickému ventilu plnicího tlaku vzduchu na turbodmýchadle) a ten bud drží ovládání turba zavřené nebo ho při deceleraci otevře a přebytečný tlak pustí do výfuku ... Nebo je to jinak ? třeba mi n75 nefunguje jak má. Po nastartování pořád cvaká závada na něm se prej neuloží sem se dočetl. Zdarec, měl jsem prbl na N75 taky cvakalo po nastartování, vyměnil jsem ho a je klid, motor pěkně táhne a ještě jsem povyměňoval všechny hadičky.Stářím a teplem zteřely a není to vidět, protože jsou opletené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.