Sanek81 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 A propo kluci,má tu někdo z Vás zkušenosti s podložkami?Kolik se tak běžně dává,omezuje mě něco při výběru(krom zákona),můžu jima něco pokazit? Plán je, dát to pod tyto kola:6Jx17 ET 48 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 (editace) Lucasse má vzadu podložky tuším 15 mm toto je údajně dobrá kvalita Editováno: 16. Únor 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 16. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 já jsem koukal na tyto: http://www.podlozky-pod-kola.cz/podlozky-pod-kola/eshop/1-1-Pruchozi-podlozky-pod-kola/5-2-Rozsirovaci-podlozky-20mm/5/98-Rozsirovaci-podlozka-sire-20mm-roztec-5x112-pruchozi-1ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 2 cm si myslím že už je hodně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 16. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 No právě nevím,myslel jsem, že třeba 20 dozadu a 10 dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 lucasse má jak jsem psal 1,5 cm a je to až dost.... já mám třeba zimní širší disky 7x16" a pozitivní EZ a kola jsou pěkně vysunutá... a to není zdaleka ani 1,5 cm ... takže bych to nepřeháněl už kvůli šroubům a změnám v geometii nápravy, myšleno k pákovým poměrům, či jak to správně nazvat.... a hlavně není moc dobré, aby to bylo nápadné, když to není schválené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 celkom ma zaujima tato tema chystam sa to riesit budem mat disky denom 17" ale et je tam priserne myslim ze 49...na passate som mal disky s et 35 a vzadu podlozky 15mm a kolesa boli takmer zarovno s karoseriov...zaujima ma ale vyssie spominane zmeny v geometrii a tie pakove pomery pretoze mne to dralo pneu z vnutornych stran aj ked geometria bola dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 17. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Dovolím si upřesnit,ty Denomy maji ET 48. No uvidíme jestli nám tu někdo se zkušenostmi poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 (editace) dakujem za dopresnenie ale myslim si ze 15mm podlozka sa tam zmesti ako nic....nemam este auto doma inak by to bolo davno vyskusane Editováno: 17. Únor 2014, autor: SniperWolf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 (editace) Zdravim, diskuze jsem si všiml až teď. Jak píše Hravec, vzadu mám 15mm na kolo a bez problémů. Při instalaci to pro jistotu pořádně namaž plastickým mazivem a nezapomeň objednat delší šrouby Aby byly vzadu kola srovnaný s karoserií, pak bys tam musel dát tak tipuju 20-25mm. To už mi příjde dost. Pak by mohl být problém ještě s tím, že když naložíš kufr + popř. obsazené zadní sedačky a najedeš na nerovnost, tak si kolama obrousíš karoserii Dopředu jsem nedával - vypadá to už v základu celkem OK a navíc by se pak už nejspíš musela dělat geometrie. Jinak při použití podložek se ti bude víc zasírat auto, počítáš s tím? Editováno: 19. Únor 2014, autor: Lucasse 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 a na briskoda píšou o rychlejším sjíždění boků pneumatik, ale tam mají podložky na RS, tedy na víceprvku a hlavně na širších kolech na discích 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Toho jsem se taky obával, ale zatím to je v pohodě (225ky na 17" Teronech) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 možná to bude opravdu tím víceprvkem...psali tam, že by to chtělo udělat geometrii zadní nápravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 20. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 tak dneska jsem se na to díval pořádně a je pravda,že vpředu jsou kola o.k,tam podložek netřeba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Nad podložkama taky přemýšlím. Jestli se ale nepletu není poměrně mnoho podložek homologovaných pro provoz na českých komunikacích. A co si budem povídat. Kdyby se stala nějaká opravdu "rána" a došlo na vážná zranění auto půjde na expertízu a pojišťovna nasadí armádu právníků aby vinu hodila na řidiče a nemusela platit miliony postiženýmu až do smrti (příklad) a to už se pojišťovně vyplatí si myslím. Jednoduše si myslím že auto s podložkama nesplňuje technický stav pro provoz na komunikacích a něchtěl bych pak řešit důsledky. Takže hledat jen homologované. Je to jen můj názor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 (editace) otázka tedy zní, jsou takové? silně pochybuji, neb je to zásah do konstrukce a vozidla a jeho parametrů.... nevěřím tom, že by výrobce vozidla takovou úpravu kdy dovolil... Editováno: 20. Únor 2014, autor: Hravec 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 20. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Taky pochybuji, že nějaké ty "homologované" vůbec existují. Co jsem tak koukal, tak každý prodejce uvádí: Rozšiřovací podložky nejsou schváleny pro provoz na pozemních komunikacích - určeno pro sportovní účely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 ano mozem potvrdit ze ked som mal passat a disky s ET35 vpredu boli disky ok do zadu som dal podlozky 15mm a auto sa spinilo viac a aj sa drali pneu z vnutornej strany...ked tak pozeram Denomy su v predu celkom ok ale vzadu su utopene ako konecne na vsetkych seriovych autach...no uvidim ked mi pride masinka budem spekulovat co s tym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 chlapci ale potrebujem radu....chcel som nahodit podlozky ale zistil som ze dlhsie skrutky ktore mi zostali z passatu su sice dostatocne dlhe ale su konusove a nie pologule....aky polomer gule treba objednat pre original skoda disky denom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Už to tady někdo popisoval, zkus hledat ve vláknech s kolama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkyz Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 skuste pozriet podlozky od renovovanych znaciek ako je milotec,h&r,powertech a k nim su aj certifikaty tak ich mozete legalne mat na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 legálně podložky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkyz Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 moj nazor je ked ma certifikat tak ta nikto nemoze zato buzerovat napr:nemecko,svajciarsko ak policajti uvidia tuninngove auto a ma podlozky a ma ich s certifikatom tak nic sa nedeje ak nema auto beru na odtahovku napr molotec robi len legalne doplky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 A to je celkem logicke, protoze to, ze je podlozka homologovana, jeste nezanamena, ze bude 100% "fungovat" na kazdem aute. (Napr. by mohla byt moc siroka a pneumatiky by drely o podbehy.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkyz Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 to mas pravdu ale aby ich zapisali do tp musia mat certifikat podla ktoreho splnaju kvalitu materialu a pod!logicky ich vyrabaju vo viacerych hrubkach aby ti nedreli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.