stoupa1980 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Čau všem. S autem jezdím 5km do práce a zpět a tak přemýšlím o předehřevu motoru- moje představa je že využiji místo na bloku motoru - pokud to půjde vyšroubuji mrazovku- tam bych dal topné těleso na 220v a pak už je to jednoduchý. 1 otázka kde na motoru jsou tzv. mrazovky? 2 otázka tyto mrazovky jsou našroubované a nebo naražené? Dělal jste to někdo na Fábuli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 (editace) Tyto motory nejsou z traktoru nebo Avie aby měly mrazovky. Pokud zadáš v hledání tuto problematiku tak najdeš odpověď. Třeba tady http://forum.skodahome.cz/topic/127041-elektrický-předehřev-motoru/?hl=p%C5%99edeh%C5%99ev zadej do vyhledávání předehřev Mám v Octavii I Defa Má to 600W nahřátí motoru na cca 40 stupňů asi tak 1,5 hodiny. Toto není přesně ten typ co mám já už asi 6 let v motoru TDI 66kw ale máš tady odkaz na něco podobného. http://www.dalix.cz/eshop/962-elektricky-predehrev-motoru-defa.html Editováno: 19. Únor 2014, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 20. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 A kde máš ty ten předehřev u Oktávky? Máš ho v bloku motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Ne v hadicích u výměníku pod chladičem oleje V bloku není kam dát vždyť jsem ti psal že to není Avia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 23. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Dík za foto a vysvětlení, já jen hledám někoho kdo to má - buď po domácku udělaný a nebo origo. a chci znát jejich názory jestli to má význam.Napadla mě jedna věc ale nevím jestli by to fungovalo. Prostě bych vzal spirálu z Ávie (novou, nejlíp tak 600w) dal bych ju do materiálu(výrobu neřeším) rozřízl bych spodní hadici která vede z motoru do chladiče a sem bych vložil kus ze spirálou. nebylo by tam čerpadlo a tak si říkám jestli by to nepoškodilo hadici a nebo jestli by teplá voda šla i do bloku motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Nešla Cirkulace na studeném motoru v chladiči je uzavřena termostatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.