Verganys Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Zdravím, mám škoda octavia 1.9 TDi 81kw. Snad mi poradíte Jel jsem dnes do práce a z práce cca 60km, přijedu domů (celou dobu vše v pořádku). Když jsem cca po 2h sedl do auta, tak zhruba po 500m auto naprosto ztratilo výkon, tím naprosto myslím, že jsem jel max na jedničku 5 km/h, tak jsem zastavil, vypnul motor a když jsem chtěl nastartovat, tak už to bylo. Při startování motor začal smrdět (připomínalo mi to pálící se plasty) a ze zadu, ze spoda motoru to začalo kouřit a postupně se motor dusil až úplně chcípnul. Když jsem to zkusil znovu natočit, tak už se mu moc nechtělo, ale chytl a zase se začal dusit, kouřit a smrdět. Bohužel neujedu ani metr, protože při přidání plynu to klekne hned, takže mi auto stojí na vedlejším sídlišti a čekám na známého až se dostaví s diagnostikou... Děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 pozeral si či tam máš olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verganys Vloženo 20. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Ano, oleje je dost... napadá mě jen vadné turbo a systém kolem něj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 1.9 TDi 81kw NENÍ 1.9 TDI-PD. Přesunuto do správné sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.