MBDusan Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ani jedno mě nepřesvědčilo, že je ta z Fabky lepší 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Mi se tedy designově ta stávající moc nelíbí, ale přijde mi praktičtější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 ono záleží na řidič jak mu která sedne, mě ta stávající kupodivu sedna akorát, nevadí mi řadit zpátečku ani zatahovat ručku, ruku mám na ní položenou akorát, ale přítelkyně je už drobnější a jí vadí, takže jí musí mít neustále nahoře jinak by ani nezařadila Designově je asi hezčí z Fabie, ale radši koženku než textil. Z textilu jsem vyrostl, blbě se mi to pak čistí... + mi vadí že ta nová není uvnitř polstrovaná, tohle je už fakt pomatený šetření.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Mbdusan nikto ta nepresviedcal ... Ryp ja som menil latkovu za kozenkovu a ta kozenkova mi vadi lebo ked mam kratke rukavy lepim sa na nu a je mi to neprijemne , ocenujem navrat vyroby textilnej ... Aj ked je narocnejsia na udrzbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radovan1986 Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 me osobne se teda taky vic libi a zamlouva ta textilni, uz se ni to tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Mbdusan nikto ta nepresviedcal ... Ryp ja som menil latkovu za kozenkovu a ta kozenkova mi vadi lebo ked mam kratke rukavy lepim sa na nu a je mi to neprijemne , ocenujem navrat vyroby textilnej ... Aj ked je narocnejsia na udrzbu tjn, asi drtivé většině ( těch co to řeší ), bude více vyhovovat textilní. Já ač se potím hodně, tak mi to nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 nu kvoli comu sa ale meni stlpik volantu ? Asi KESSY. Rapid dostane elektriku z Fabie. Jinak loketní opěrka už se montuje a několik dalších věcí taky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radovan1986 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 (editace) vis co konkretne se z toho seznamu uz montuje ? diky Editováno: 2. leden 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Je ... KESSY v rapidu ... tak ten mi bude hodně chybět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doveziem.sk Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Ja som objednal včera Rapid SB (dodanie o 8-12 týždňov) a v novom cenníku je možnosť vybaviť auto informačným systémom SMARTGATE. Nový cenník u nás platí od 1.1.2015. http://www.skoda-auto.sk/sitecollectiondocuments/cenniky/skoda_rapid_cennik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.