Radek TDI 0I Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 (editace) Zdravím,potřeboval bych poradit,ohledně koupě automobilu Felicia kombi lpg,co na ní říkáte?Mám to na dojíždění do pracehttp://auto.bazos.cz/inzerat/25914682/S ... Xi-LPG.phpProsím o rychlou radu,mám to zamluvené do zítra.Děkuji. http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/felicia/13360998?goFrom=list Editováno: 14. Červenec 2013, autor: Radek TDI 0I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek TDI 0I Vloženo 14. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Nikdo nepomůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Co jsem se na ni tak letmo mrknul, tak mě hned praštil levý přední blinkr - byla bouraná, že má každý jinou barvu?? Určitě mrkni na slícování plechu na předku, případně šrouby od blatníku, půjde vidět, zda byly měněny či ne - pujdou vidět po otevření víka motoru... Motor je dost zababraný od oleje a špinavý, takže zkontrolovat, jestli to tam neuniká někde víc a nebo to tam jenom nalévali jak v autorizovaném servise - z výšky 1 metru a se zavázanýma očima.. Vidím klimu a el okna, tak zkusit funkčnost.. A pak samozřejmě když se na ní pojedeš podívat, tak startování plyn / benzín při studeném autě + při zahřátém, zda bude OK a pak samozřejmě pořádný jízdní test... Víc se asi tak na dálku poradit asi nedá.. Jestli jezdila nějakou dobu v Italii, tak alespoň nebude moc rezavá... Ale z fotek vypadá v ještě celkem pěkném stavu... Zkusil bych ukecat novou revizi plynu a nebo slevu, jestli ji budeš brát, i když cena je pěkná, teda pokud je felda OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 a rovněž zjistit, kde byl montován plyn, zda až v ČR, nebo ještě v Itálii a co je tam za výrobce, aby jsi měl nějakého montážníka stejného zařízení poblíž. nebylo by od věci aby to auto i viděl, on totiž ten plyn tam může být už dlouho a už může být druhá bomba, takže pak by ty náklady na repas LPG zařízení by byly eventuelně nemalé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danielme Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Dobrý večer lidi. Chci se zeptat na co vše bych si mel dat pozor při koupě felicie na LPG . Mám dobrou nabídku na felu z roku 1995 zachovalou. Je tam nová bomba do roku 2026, nová technická, a zaplacené eko a pry 180 000 najeto. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 v první řadě, zda je LPG montováno u nás (pokud ano, tak OK, jinak bych byl opatrný, u dotažených z venku bývá většinou bloklá LPG ŘJ a nelze s tím nic dělat), pak prověřit zejména jízdu na LPG, jak jede pod plynem, zda se nedusí a pak jaký je volnoběh při provozu na LPG, zda to nemá tendenci zdechnout. No a pokud je tam vyměněná bomba, tak případný repas reduktrou by byl proti tomu brnkačka. Takže pokud pojede dobře, nebál bych se toho (mimochodem co je tam za výrobce LPG?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Nemají nádrže na LPG "papírovou" životnost jen 10 let a pak se bez ohledu na stav musejí měnit? Tím by ten rok 2026 byl poněkud off-topic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 jj mají, možná se uklepl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.