Přejít na obsah

Stočení kilometrů octavia Tdi 81KW

macek000

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi. Potřeboval bych poradit. Jak si můžu naťukat nové kilometr? Měl jsem auto ve škoda servisu na výměnu budíků a nevšiml jsem si při přebírání auta že tam mám špatné kilometry. Dnes jsem to dal na Vag, namačkal jsem devátý kanál a že změním kilometry a ono mi to napsalo error. Tak jsem vyčetl že mám kliknout na Login a dát kód 13861. a ono mi to napsalo: Login neplatný porucha v komunikaci.
Přikládám i obrázeky. Kde je chyba? Děkuji za rady

post-70102-0-64805700-1393147107_thumb.j

post-70102-0-72070200-1393147123_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po namontování nových budíků lze na nich nastavit stav jaký byl na starých. Ale to jen u nových a do ujetí 100 km na těch nových a jen jednou.

Vypadá to tak, že Ti tam nastavili špatnou hodnotu anebo ty budíky nebyly nové.

Bych se tam vrátil a chtěl bych aby mi to dali "dokupy". Stav na starých budíkách by snad měl byt v přebíracím protokolu, stav stávajících zřejmý.

Odkaz ke komentáři

Hm, nevím jestli to uděláš sám doma.

Sw a Hw na to bude, stav tachometru přepsat evidentně lze (viz. stáčení kilometrů), ale předpokládám, že to tak jednoduché nebude.

"Jednoduché" = kup kabel zde, stáhni toto, klikni na to.

Opatrně bych se poptal tam kde s tím mají zkušenosti. Třeba nějaký dovozce ojetin  :D

Odkaz ke komentáři

čau díky za informace. ještě se zeptám: ted se mi rozsvítila kontrolka nízký tlak oleje (je to ta žlutá olejnička) napojil jsem to na kabel a dal scenovat chyby a našlo mi to nízká hladina oleje. Tak jsem dolil olej a všechny chyby vymazal. otočím klíčkem a ono to svítí pořád. Nevíte jak to smažu?nebo co stím? díky.

EDIT:

tak jsem to zkusil i přes vag k comannder 1.4 a nic. tak už nevím přes co to můžu udělat.

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...