Publikováno Únor 23, 201411 r Ahoj lidi. Potřeboval bych poradit. Jak si můžu naťukat nové kilometr? Měl jsem auto ve škoda servisu na výměnu budíků a nevšiml jsem si při přebírání auta že tam mám špatné kilometry. Dnes jsem to dal na Vag, namačkal jsem devátý kanál a že změním kilometry a ono mi to napsalo error. Tak jsem vyčetl že mám kliknout na Login a dát kód 13861. a ono mi to napsalo: Login neplatný porucha v komunikaci.Přikládám i obrázeky. Kde je chyba? Děkuji za rady
Únor 24, 201411 r Po namontování nových budíků lze na nich nastavit stav jaký byl na starých. Ale to jen u nových a do ujetí 100 km na těch nových a jen jednou. Vypadá to tak, že Ti tam nastavili špatnou hodnotu anebo ty budíky nebyly nové. Bych se tam vrátil a chtěl bych aby mi to dali "dokupy". Stav na starých budíkách by snad měl byt v přebíracím protokolu, stav stávajících zřejmý.
Únor 24, 201411 r Autor aha tak ti moc děkuji za radu. a jaký kabel bych k tomu potřeboval abych si to mohl udělat doma? když tak sem dej odkaz díky.
Únor 24, 201411 r Hm, nevím jestli to uděláš sám doma. Sw a Hw na to bude, stav tachometru přepsat evidentně lze (viz. stáčení kilometrů), ale předpokládám, že to tak jednoduché nebude. "Jednoduché" = kup kabel zde, stáhni toto, klikni na to. Opatrně bych se poptal tam kde s tím mají zkušenosti. Třeba nějaký dovozce ojetin
Únor 25, 201411 r Malo by sa ti dat cez vag tacho , ja som sebe stocil cez kkl kabel a vag k comannder 1.4. Ale je pravda ze som nenabehal 100 km. Ale malo by to ist. A stacal som koly vymene budikov a pre seba.
Únor 27, 201411 r Autor čau díky za informace. ještě se zeptám: ted se mi rozsvítila kontrolka nízký tlak oleje (je to ta žlutá olejnička) napojil jsem to na kabel a dal scenovat chyby a našlo mi to nízká hladina oleje. Tak jsem dolil olej a všechny chyby vymazal. otočím klíčkem a ono to svítí pořád. Nevíte jak to smažu?nebo co stím? díky. EDIT: tak jsem to zkusil i přes vag k comannder 1.4 a nic. tak už nevím přes co to můžu udělat. Upraveno Únor 27, 201411 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Únor 27, 201411 r síce už mimo témy,ale budiš http://forum.skodahome.cz/topic/80449-kontrolka-oleje/?hl=%2Bsvieti+%2Bkontrolka+%2Boleja#entry1563343 http://forum.skodahome.cz/topic/68186-%C5%BElut%C3%A1-kontrolka-oleje/?hl=%2Bsvieti+%2Bkontrolka+%2Boleja#entry1558064
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.