Září 8, 201510 r tak zase když vím, že si člověk může vychutnat jízdu a zachovat si ekonomiku, tak je to fajn a takové ty řeči, že když člověk nemá na benzín, tak si nemá kupovat takové auto je podle mě blbost, protože znám lidi co maj A8 v plynu a vzhledem k tomu, že tam ve výkonu rozdíl není a člověk jezdí levněji, tak proč ne ? taková ta hrdost já tam prostě LPG nedám :-D no nevím... ale pravda, až budu jednou kupovat další a už do něj LPG dát nepůjde asi budu smutně vzpomínat.. .:-( starosti s tím občas jsou to je pravda... ale co mám plyn od Karla v octávce tak jezdím a jezdím a to se přiznám, že na revize jezdím třeba až po 30k km, protože se mi nechce tak často přes půl republiky, takže spokojenost nejvyšší, a člověk pak ani neřeší jet nejet... jak to říká většina po montáži LPG, pak prostě víc jezdí :-) Ale pořád si říkám, že určitě BRC nebo Landi přijde třeba s řešením pro nové motory bez přívstřiku a více motorů jako je třeba 3.6 FSI :-)
Září 21, 20159 r Pokud se jedná o Belgii a s adaptérem na vlaječku, znamená to pouze jednu věc, a to že se jedná o ambasádní auto = nejezdila v tom žádná manželka, ale ambasádní řidič, případně instituce EU a řídil to kde kdo ze zaměstnanců a někdo seděl vzadu. Nějaký zaměstnanec (hlavně řidiči) s tím kšeftujou, koupí to za hubičku, přehlásí na sebe a se ziskem prodává dál... No, Laurin 2007, 87tis na tachometru, 2.8 V6 a jen za 139tis? A ty poškrábaný Apexy to musel byt řidič/ka. Na pravém nárazníku nějaký adaptér, že by na vlaječku? Země původu Belgie. Posuďte sami 2.8 V6 s automatem a 500 tis km na tachometru, kdoví jestli je převodovka původní. Upraveno Září 21, 20159 r od Kazimir80
Říjen 9, 20159 r Autor Z FB: Dnes k nám přijela na servis Škoda Superb. Mechanik se chystal, kromě jiného, vyměnit žárovku v mlhovce, ale zůstal zírat! Pod krytkou vedle mlhovky na něj čekal náhradní klíč od vozu Po telefonickém rozhovoru s majitelem, který vůz před půlrokem zakoupil, bylo jasné, že o klíči neměl sebemenší tušení. Že by příprava autobazaru na další prodej? Přátelé, jedna rada na závěr: když si půjdete do bazaru koupit Superba, koukněte se pod krytku vedle mlhovky. Třeba tam na vás bude také čekat překvapení.= Upraveno Říjen 9, 20159 r od SUP1
Říjen 9, 20159 r tohle ale dělají někdy i majitelé aut, pro případ nouze. Podle stavu toho klíče je zřejmé, že tam mohl být už pěkně dlouho.
Říjen 10, 20159 r Autor Já to mám z FB maldý, já tyhle sociální sítě opravdu nemusím... No možná si tu ksichtoknihu někdy udělám, ale to až v krajní nouzi
Říjen 10, 20159 r majitel to říct mohl a mohl to taky vyndat, pokud si na to vůbec kdy vzpomněl. Ne, v tomhle případě bych to na nějakou zločinnou konspiraci neodhadoval.
Říjen 11, 20159 r L&K, 2.8 V6 manuál, SS, origo DVD systém. Chybí akorát výhřev čelního skla a šíbr skrz DVD na stropě. A kola bych vyhodil a dal nějaké pěkné origo a je z toho krásný kousek. Supe však si ho založ, pod nějakým jiným jménem, budeš sice inkognito ale budeš tam
Říjen 11, 20159 r Toto je ale moc pěkný kousek s nájezdem 87tis, ty vypadají pravdivé když se tak dívám na volant a interiér.
Říjen 13, 20159 r Ten je to je fakt! Má plnů palbu krom koncovek a sedǎcky pro nohy. Divko tam je, SS, výhřev čelního co víc si přát
Říjen 13, 20159 r hoši, můžu vám dát jednoduchou otázku ? Proč myslíte, že ty auta s motorem 2,8 jsou někdy až tak podezřele levný ???
Říjen 14, 20159 r Autor Moje řeč. Může to mít výbavu jakou chce, ale furt je to min 10 let staré auto A proč jsou některé 2,8 levný? 1.Lidi nemají zájem o velké benzinové motory 2.2,8 trpí na např.a zejména ztrátu oleje, proto se bojí. Já svojí bývalou A6 s tímto motorem prodal cikánům za 35tis Upraveno Říjen 14, 20159 r od SUP1
Říjen 14, 20159 r souhlas, taky tu máme jeden služebák 80 najeto, 2007 vyrobenej, žere tak 0,7L oleje na 1000km což je problem, bez záložní flašky v kufru, tak se s nim každej bojí jezdit někam dál...
Říjen 16, 20159 r auto mého kamaráda, je opravdu v topu a jeho slova v inzerátu potvrzuji. Na ten stav a nájezd za super peníze.. http://auto.bazos.cz/inzerat/53015046/Nadherny-Skoda-Superb-20-TDI-103kw-CR-1majitel-109000km.php
Říjen 16, 20159 r fakt moc pěkný ja koupil uplně ten stejný akorat rok 2008 a najeto měl 282.000 km, a stál mě 130tisic, takže i ta cena super s tím nájezdem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.