Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Videl jsem na vlastni oci longa v melniku, mel to napsany v TP. Chodili jsme ale kolem auta a na zadnou zmenu jsme neprisli, B sloupek stejnej jako u normalniho supa. To je u octavky prodlouzenej B sloupek :))

Jo a taky ta Kokta pak vypadá pěkně divně, jako svařená ze dvou někde v dílně u Helmuta v Horní Dolní 

Upraveno od LiborTDI

S I long se vyrobil v nějakým omezeným počtu kusů skutečně jako vládní vozidlo. Ale mělo opravdu širší ten středovej sloupek.  

to je píčovina !!! Long vypadá tak, že má zesílenej nejen středovej sloupek, ale je i stejně silnej pás mezi dveřmi. Tzn. že všechno, vč. dveří, zůstává stejný. Pouze se doprostřed auta "vloží" rozšiřující pás plechu od podlahy až po střechu. Takže na těch fotkách žádnej LONG není.     

Ja tam zapomnel napsat  toto :-DDDDDDD

no ne rovinu, já zase ten text inzerátu ani nečet. On ten opravdovej long bude po letech velká rarita, protože jich bylo vyrobeno málo (ví někdo kolik ?). V podtsatě se o to zasloužil svým způsobem Miloš Zeman, kterej se jako tehdejší premier do normální verze obtížně soukal. Tak díky za raritku, Miloši   :D

JJ mame tu zas novou verzi Supa 94kw :-D

a dip "do stratena" cierna sa prelieva zo zelenou na celom aute... asi to spravil jednym sprejom - doslova

• Autor

Co lidi dokážou vymyslet :kol-32:

Ten byl jeho? 

Originální a sportovní podvozek škoda, vtipné :)

Právě že jsem jeho sledoval, dlouho tady už nebyl. Vím že tam psal že je Sup pryč a ať se nikdo na nic neptá.. O průJOMu jsem věděl že tam má, proto má poznámka k tomu co je v inzerátu :)

Tolik času mu věnoval a taky peněz a je konec!čeká nás to všechny

• Autor

Pánové, sice se to netýká Superba, ale tady máte typický příklad extrémního stočení tachometru:

Majetele tohoto Sprintera znám, prodával ho minulý rok a měl najeto 800tis km.

Takže stočeno o minimálně 550tis km!!!!!!!!!

Auto jsem viděl naživo a na budíkách dle inzerátu 245tis, to je hnus co?

http://www.sauto.cz/uzitkova/detail/mercedes-benz/sprinter/15894779?goFrom=po

error

Upraveno od jirkaK

To je fakt na telku, neskutečný!

Upraveno od Tarantulas

Dobre ja natom to, že ten sprinter jeste jednou tolik najede, ale takový renault asi tezko ...

Dřív než ten sprinter neměj obavu.

• Autor

A to si ani nedělali nějaký vrásky s nějakou výměnou sedaček nebo volantu. Radši řekli, že v tom jezdil špekatej nafrčenej chlap, ale jinak že je to v super stavu :kol-27: .

Viděl jsem koně blejt, hada chcát, ale to jsem ještě opravdu nezažil. A je docela dost možné dle majitele, že to je stočené i o 600tis, protože před rokem to auto prodával do jiného bazaru :kol-32:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.