MiB Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 tak zase když vím, že si člověk může vychutnat jízdu a zachovat si ekonomiku, tak je to fajn a takové ty řeči, že když člověk nemá na benzín, tak si nemá kupovat takové auto je podle mě blbost, protože znám lidi co maj A8 v plynu a vzhledem k tomu, že tam ve výkonu rozdíl není a člověk jezdí levněji, tak proč ne ? taková ta hrdost já tam prostě LPG nedám :-D no nevím... ale pravda, až budu jednou kupovat další a už do něj LPG dát nepůjde asi budu smutně vzpomínat.. .:-( starosti s tím občas jsou to je pravda... ale co mám plyn od Karla v octávce tak jezdím a jezdím a to se přiznám, že na revize jezdím třeba až po 30k km, protože se mi nechce tak často přes půl republiky, takže spokojenost nejvyšší, a člověk pak ani neřeší jet nejet... jak to říká většina po montáži LPG, pak prostě víc jezdí :-) Ale pořád si říkám, že určitě BRC nebo Landi přijde třeba s řešením pro nové motory bez přívstřiku a více motorů jako je třeba 3.6 FSI :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Edition100 s 2.8 V6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) Pokud se jedná o Belgii a s adaptérem na vlaječku, znamená to pouze jednu věc, a to že se jedná o ambasádní auto = nejezdila v tom žádná manželka, ale ambasádní řidič, případně instituce EU a řídil to kde kdo ze zaměstnanců a někdo seděl vzadu. Nějaký zaměstnanec (hlavně řidiči) s tím kšeftujou, koupí to za hubičku, přehlásí na sebe a se ziskem prodává dál... No, Laurin 2007, 87tis na tachometru, 2.8 V6 a jen za 139tis? A ty poškrábaný Apexy to musel byt řidič/ka. Na pravém nárazníku nějaký adaptér, že by na vlaječku? Země původu Belgie. Posuďte sami 2.8 V6 s automatem a 500 tis km na tachometru, kdoví jestli je převodovka původní. Editováno: 21. Září 2015, autor: Kazimir80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 (editace) Z FB: Dnes k nám přijela na servis Škoda Superb. Mechanik se chystal, kromě jiného, vyměnit žárovku v mlhovce, ale zůstal zírat! Pod krytkou vedle mlhovky na něj čekal náhradní klíč od vozu Po telefonickém rozhovoru s majitelem, který vůz před půlrokem zakoupil, bylo jasné, že o klíči neměl sebemenší tušení. Že by příprava autobazaru na další prodej? Přátelé, jedna rada na závěr: když si půjdete do bazaru koupit Superba, koukněte se pod krytku vedle mlhovky. Třeba tam na vás bude také čekat překvapení.= Editováno: 9. Říjen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Ty jsi už na FB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 tohle ale dělají někdy i majitelé aut, pro případ nouze. Podle stavu toho klíče je zřejmé, že tam mohl být už pěkně dlouho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Na nakladacich se toto dela bezne.. ale mohl to majitel rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Já to mám z FB maldý, já tyhle sociální sítě opravdu nemusím... No možná si tu ksichtoknihu někdy udělám, ale to až v krajní nouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 majitel to říct mohl a mohl to taky vyndat, pokud si na to vůbec kdy vzpomněl. Ne, v tomhle případě bych to na nějakou zločinnou konspiraci neodhadoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 L&K, 2.8 V6 manuál, SS, origo DVD systém. Chybí akorát výhřev čelního skla a šíbr skrz DVD na stropě. A kola bych vyhodil a dal nějaké pěkné origo a je z toho krásný kousek. Supe však si ho založ, pod nějakým jiným jménem, budeš sice inkognito ale budeš tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Toto je ale moc pěkný kousek s nájezdem 87tis, ty vypadají pravdivé když se tak dívám na volant a interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Moc pekny kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 pane jo, ten teda je ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Ten je to je fakt! Má plnů palbu krom koncovek a sedǎcky pro nohy. Divko tam je, SS, výhřev čelního co víc si přát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 hoši, můžu vám dát jednoduchou otázku ? Proč myslíte, že ty auta s motorem 2,8 jsou někdy až tak podezřele levný ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 No já Ti nevím, pověz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Nevim, co je na supu s v6kou a r.v 2006 za 170tis levnyho.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 (editace) Moje řeč. Může to mít výbavu jakou chce, ale furt je to min 10 let staré auto A proč jsou některé 2,8 levný? 1.Lidi nemají zájem o velké benzinové motory 2.2,8 trpí na např.a zejména ztrátu oleje, proto se bojí. Já svojí bývalou A6 s tímto motorem prodal cikánům za 35tis Editováno: 14. Říjen 2015, autor: SUP1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 A cikáni ji střelili za 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Jasný, byla to "olejnička" jako prase :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Bohužel jak říkáš, u 2,8 je to naprostej standart.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 souhlas, taky tu máme jeden služebák 80 najeto, 2007 vyrobenej, žere tak 0,7L oleje na 1000km což je problem, bez záložní flašky v kufru, tak se s nim každej bojí jezdit někam dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 auto mého kamaráda, je opravdu v topu a jeho slova v inzerátu potvrzuji. Na ten stav a nájezd za super peníze.. http://auto.bazos.cz/inzerat/53015046/Nadherny-Skoda-Superb-20-TDI-103kw-CR-1majitel-109000km.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitmann47 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 fakt moc pěkný ja koupil uplně ten stejný akorat rok 2008 a najeto měl 282.000 km, a stál mě 130tisic, takže i ta cena super s tím nájezdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Jj je super, zitra se na nej ma dojet nekdo podivat pry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.