Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

juraj:tak šup šup..udělej vlákno a šup dojmy...dojmy ze všeho...-)))mě se třeba strašně líbí jak si za sebe do rooma sednu a mám spoustu místa....samozřejmě když jsou sedadla posunutá vzadu.... :kol-47: no ale dnes jsem jel novým superbem k doktorce...švagrová koupila a tak jsem to samo prolezl...a tam si za sebou ty nohy i  natáhnu... :kol-47: ale do šířky nic moc..to mondeo je jiná liga...ale ford :kol-46:

• o 1 měsíc později...
Vloženo

HOJ:-)

tak Roomík už je konečně doma...předání proběhlo v pohodě,ještě jsem dokoupil gumový origo koberečky za 554kčs a mohlo se jet.První dojmy jsou vesměs pozitivní..oproti jedničkové fábii je roomík jak výbavou tak prostorem všude uplně jiný level.Ve fabii jsem měl jen okýnka přední v elektrice.Tady je vlastně vše co mě stačí ke štěstí a ke zpříjemění cest,krom loketní opěrky kterou dokoupím co nejdřív(pořád nevím kam mám dát ruku:-))

Jízda je sama o sobě měkčí,není to kodrcák ja fabka(byla snížená pružinama o 3.5cm)

Nějaká pozitiva:oproti fabii snad vše,větší prostornější auto,lépe se vystupuje a nastupuje(to jsem chtěl)větší kufr,když včera pršelo po otevření pátých dveří jsem se pod ně krásně schoval a mohl přerovnat nákup,líbí se mě když když jsem couval tak se setřelo zadní okno samo aniž bych já něco udělal(nevím jaký vliv na to měl cyklovač předních oken zapnutý)je toho hodně co je fajn.

Co je špatně..tak určitě krátká řadička..musím se jakoby na ní natáhnout,asi sedím dost vzadu,mohla být o kapánek delší,z přední nápravy se ozývá po přejetí nerovností při menší rychlosti vrzání...asi uložení vrže nebo něco....za 14dní jedu na montování LPG tak to hodím do servisu ať si lámou hlavu.

auto je určitě tiší jak HTP ale...od cca 120km/h se ozývá jakoby dunění,nechci říct řvaní motoru,spíš mě přijde že je to výfuk...dunění od výfuku...všechno si sedne tak to neřeším....nevadí mě to...ale všiml jsem si toho.

pak malé odkládací schránky...zlatá jedna ve fabče...tam dám velkou mapu..tady nemám kam ani do schránek pod sedačky a ty nejsou tak malé:-)

Jinak super....nadšení

Fotky dám zítra nějaké mobilem,pokud mě to půjde,jinak až bude hezky nafotím pořádně....

Vloženo

Ano zadni sterac se zapne sam jen kdyz jsou v predu zaple sterace. Jo ty pate dvere to je fakt poradna strecha uz se mi to parkrat hodilo v desti pri nakladani veci :) No a mapa jde strcit do prednich sedadel ze zadu jsou tam prece takove kapsy a v pohode se tam vejde. A jinak at dobre slouzi :kol-47:  A fotky co nejdrive dodat :kol-33: .

Vloženo

Jojo...jsou tam.vidíš a to mě nenapadlo:-)tam se krásně vejde a nebude vidět :kol-47: co je hezký tak na boku v kufru kapsy,kam se toho vejde dost...ve fabii jsem to měl v bedýnce.

jinak nic neříkající udaj je zatím spotřeba dle PP průměrná 6.8...

Vloženo

Jo jo ty kapsy v tom kufru jsou moc fajn ja hodne pouzivam sitovy program a ta zadni sit tak za ni se toho vleze, sedadla mam trochu posunuta vpred a mista tam je co hrdlo raci a kolik tam toho vleze ani nemluve a krasne to tam drzi a nic nelita po kufru.

Vloženo

Jinak zima sice nejspíš zkončila ale já už koupil za krásnou cenu zánovní zimní pneu i s diskama 15",pneu jsou pouze tři a jeden disk je uplně nový,značka pneu je

Nankang SV-2 Winter+ MFS XL jsou zánovní..čtvrtý dokoupím,je to sice čína ale i kdyby na chvilku pak koupím normální zimní gumy.

takže o starost míň na příští zimu....

Vloženo (editace)

Tak tohle nepochopim nikdy,na nove auto maš a na kvalitni 4 nove zimni gumy ne......

Možna kdyby jsi měl nějakou plečku za 10 tis tak by se to dalo ještě pochopit

Editováno: , autor: bitttpower
Vloženo

mě nejde o gumy..mě šlo o disky a na nich byli gumy......nebudu je vyhazovat z důvodu že jsou čínské.....kdyby byli disky bez gum..koupím je a koupím kvalitní gumy...ale sehnal jsem tyto :kol-47: tak jako to udělám když bude s čínskýma problém..(budou plavat,hučet atd...)okamžitě poletěj... :kol-47: samozřejmě že mám na gumy kvalitní....aspioň si udělám názor o čínských gumách nankang....a vím že to oproti značkovejm gumám bude rozdíl...

Vloženo

HOJ:-)

...líbí se mě když když jsem couval tak se setřelo zadní okno samo aniž bych já něco udělal(nevím jaký vliv na to měl cyklovač předních oken zapnutý)je toho hodně co je fajn.

....

toto mám i na jedničkové fábii, stačí aby byly zaplé přední stěrače alespoň na cyklovač a při zařazení zpátečky jednou setře zadek. JInak gratulace a pocity jsem měl naprosto stejné, když jsme koupili rooma, prostooooor, nasedání vysedání prostě paráda :kol-47:

Vloženo (editace)

tak dnes vyjetá první "tisícovka v benzínu"za 6let....a to za 390km....příští týden jdu na LPG...v pondělí tam volám...snad budou mít volno...

kluci přehrává se softem takzvaná díra v plynu u tohohle motoru??mám jí tam...u haťapky jsem to měl přehraný u cimbu a bylo to dobrý....

ESC je to samé co ESP?nebo je to nový druh protiskluzu?to ale je značené ASR...hmmm..

Editováno: , autor: mira
Vloženo (editace)

čau pane....no jako oproti HTP je tohle žihadlo...aspoň mě to tak přijde....včera jsem zkoušel sprint z 0-100 dle GPS a hodilo to tam  za 13.4....ale jen jednou...občas to protáhnu ke 160 jinak jezdím normálně.....stěrač je dobrej.....sice ho nepotřebuju ale když se nechtíc kouknu do zrcátka a pršelo setřu:-))))

Jinak je tam blbá prodleva když se přidá plyn...šlápneš přidá to,pak jakoby ubere a pak zase přidá:-)to htp nedělalo...ale je pravda že jsem měl přehranej soft...fotky budou..jsem celý víkend v práci..tak snad zítra:-)jiank máš fotky na první stránce:-))))

Jinak co mě baví jsou parkovací senzory..zkouším je kde se dá:-))prostě si užívám věcí co jsem neměl...oni za chvilku omrzej....

Vloženo

To mě HTP oproti bývalému fáčku taky připadalo...:-)))vážně to určitě jede líp jak HTP....nechápu jak někomu muže HTP připadat svižnější do 100km/h...musím zkusit na někom porovnat....ten plyn, prostě taková díra v plynu....a omlátím jim to vrzání někde u předku...

Vloženo

Co jsem jel ve středu tou předváděčkou, tak mi kupodivu taky nepřišla zdechlá v těch nízkých otáčkách, přejížděl jsem několik zvýšených přechodů,. kde byla 30 km/h a na 3° a v pohodě se to sebralo z těch nízkých otáček.

Oproti té 1,4 z roku 2008, kterou jsem měl krátký čas jako služební, to jede lépe v těch nizkých otáčkách. Nevím, jestli je to Euro 5 nebo tím, že ten motor má jiné kódové označení, ale ty nové jsou živější v těch nízkých otáčkách.

Vloženo

Já to porovnával s HTP 51kw a fakt se mi to do 100km/h zdá živější. Nehledě na ježdění po městě a kolem komína (město a okresky), je to díky zpřevodování pružnější, víc to táhne z nižších otáček. Na dálnici je živější 1,4 ale zase řve a to nemám rád.....

Vloženo

jojo..v nízkých otáčkách 1900 na 5 jezdím po městě..někdy...a na 4...2100......taky tak....motor neprotestuje...ale samo není to pořád...střídám to...

Vloženo (editace)

je to tour trumf ambition...pročpak?příplatek pouze za vypínání erbegu a za maxidot.....

tak jedna fotka na 1.straně..jen z mobilu..a neříkejte že červená nesluší:-))

Vloženo

Já to porovnával s HTP 51kw a fakt se mi to do 100km/h zdá živější. Nehledě na ježdění po městě a kolem komína (město a okresky), je to díky zpřevodování pružnější, víc to táhne z nižších otáček. Na dálnici je živější 1,4 ale zase řve a to nemám rád.....

možem s tebou súhlasiť mám doma obe a s htp sa mi v meste jazdí ovela lepšie no na okresky a dialnicu si beriem radšej 1,4

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...