ritch Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 (editace) VW Belvedere 18" kovane s vahou 7,6kg.Bola mi ponuknuta tato sada za zaujimavu a myslim aj celkom priaznivu cenu.Páni,vie mi niekto zistit ci sa priemer stredovej puklicky W zhoduje s priemerom skodovackej?Centrovanie na stred je 57,1mm ako u Skodovky len ta W puklicka sa mi zda,ze ma vacsi priemer @TMBJE zdravim ta.Skodovacka stredova puklicka pasuje bez problemov? . Editováno: 21. Srpen 2020, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TMBJE Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Poklička nepasuje. Nahrazoval jsem to nějakou neoriginální přes sbazar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 @TMBJE dik.Ten rozdiel 5kg na koleso oproti Gemini co mam teraz je poznat napr. pri akceleracii?Predsa len,uberie mi to na vahe 20kg,co je uz celkom slusna porcia a rad by som RSe doprial odtucnovaciu kuru ? Predpokladam,kedze su to kovane disky,ze to znesie aj nejaku tu dieru,ktorym sa samozrejme kazdy z nas snazi vyhybat a vzdy to proste nejde.Taka mensia recenzia od teba by bodla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TMBJE Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 No já jsem měnil za extreme které vážily 13.3 kg. A s pneumatikou jsem to spočítal cca 5.7 kg na kolo což je opravdu při akceleraci znát i když je auto čiplé. Díru jsem zatím nevymetl tak nevím ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 (editace) Tak vcera prebehla odtucnovacia kura.Znizenim vahy diskov (-18,5kg) sa citelne prejavila pridana hodnota vykonu pri akceleracii s odlahcenymi kovanymi diskami Belvedere 18" z MK7 Clubsport 7,6kg vs Gemini 12,2kg edit: puklicky dorazili a uz len najst si cas vymenit za W edit2:Skoda puklicky Editováno: 9. Září 2020, autor: ritch 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 AK by chcel niekto disky SKODA Turini tak sú v zlave skoda eshope za fajn cenu. https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/koleso-z-lahkej-zliatiny-turini-18-pre-octavia-iii/p/5E0071498++ZG6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaZa Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Ahoj chlapi,mám O3 FL 1.5TSI liftback 11/2019 na 16”ILIAS a zvažuji přechod na 17”nebo 18”VEGA/TURINI.Moje otázka zní,jak to bude vypadat na sériovým podvozku?Nebude to koza?Nechtěl bych snižovat,ani pružinama! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 (editace) Má niekto skúsenosť z diskami Borbet ?? Dodáva sa k ním aj technický list ak by som si ich chcel zapísať do TP ?? Mám zálusk na tieto https://www.najdisky.sk/borbet/borbet-vtx-graphite Rozmer chcem R18 ET37 8J pneu chcem dať 225/40/18. Aktuálne mám podložky a ET som vyberal s tým, že do predu by išli disky bez podložiek a do zadu dám 1,5cm prípadne 1cm. Editováno: 9. leden 2021, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Skus sa informovat tam, kde ich budes kupovat. Inak su to v pohode disky. Vyrabaju aj OEM. Otec ich kedysi tiez predaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 V 15. 9. 2020 na 13:59, KaZa napsal: Ahoj chlapi,mám O3 FL 1.5TSI liftback 11/2019 na 16”ILIAS a zvažuji přechod na 17”nebo 18”VEGA/TURINI.Moje otázka zní,jak to bude vypadat na sériovým podvozku?Nebude to koza?Nechtěl bych snižovat,ani pružinama! Já myslím že to koza bude. Já taky na F3 koupul R17 a nakonec jsem musel kouput i pružiny, protože to vypadalo hrozně. Teď na O3 budu tak dávat R18 a auto pujde dolů.. Za krásu se hold musí trpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 Jezdím 18" Golus/Alaris na sériovém podvozku a jako koza to aspoň mně osobně nepříjde. Každý ale máme jiné měřítka. V případě zájmu můžu nahrát fotky pro představu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 V 9. 1. 2021 na 23:06, misor1994 napsal: Skus sa informovat tam, kde ich budes kupovat. Inak su to v pohode disky. Vyrabaju aj OEM. Otec ich kedysi tiez predaval. Spýtal som sa v dvoch eshopoch oba obchody mi vedia dať komplet podklady na zápis tých diskov do TP. Takisto mi zistili rozmery pneu aké tam môžem dať. Tajne som dúfal, že tam môžem dať aj 235/40/18 ale nedá sa asi kvôli športovému podvozku, na SCOUT Octaviu je tam písaný tento rozmer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 No toto je pravděpodobně setting, který budu mít. Stejná barva a kola Vega a sériový podvozek. A koza je to hrozná. 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 Před hodinou, mastibruch napsal: Já myslím že to koza bude. Já taky na F3 koupul R17 a nakonec jsem musel kouput i pružiny, protože to vypadalo hrozně. Teď na O3 budu tak dávat R18 a auto pujde dolů.. Za krásu se hold musí trpět. Presne,ak je auto koza,tak je jedno,ake velke kolesa ma.Fuga medzi blatnikom a pneu bude stale cca rovnaka,pretoze mensie koleso sa rovna viac gumy,vacsie koleso menej gumy,takze fuga zostava stale rovnaka,len pri tom vacsom disku to tak nejako kvoli jeho krase viac prehliadame. Presne,ako je napisane vyssie,fuga sa zmensuje kratsimi pruzinami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 V 20. 4. 2020 na 17:39, TMBJE napsal: Já mám přezuto včetně disků. Michelin Pilot Sport 4. Ráfek VW Clubsport (kovaný 7.6kg) Ty kola eReSu podle mého názoru moc sluší! Na kolik ty 18" disky zhruba vyjdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 V 26. 1. 2021 na 20:57, mastibruch napsal: No toto je pravděpodobně setting, který budu mít. Stejná barva a kola Vega a sériový podvozek. A koza je to hrozná. 😂 No já nevím : 16" na zimních +17" a 18" na letních pneu : 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Já mám 17" zimní a 18" pujdou letní. Podle fotek mi to prostě jako koza připadá, uvidím ja to bude reálně. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 V 26. 1. 2021 na 20:31, LukášCBR napsal: Jezdím 18" Golus/Alaris na sériovém podvozku a jako koza to aspoň mně osobně nepříjde. Každý ale máme jiné měřítka. V případě zájmu můžu nahrát fotky pro představu. Ahoj vieš odmerať koľko mm to je od stredu kolesa po blatnik? Neviem tento údaj nikde nájsť pre standard podvozok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TMBJE Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 Virtual: No já dával 25 za sadu. Cena přímo ve VW cca 17tis/ks, ale to jsi asi slyšet nechtěl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Dík. Tvoje cena mi přijde OK, navíc podle mě smysluplný tuning, ale ta VW cena je vysoká, když za půlku má člověk OZ apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 (editace) V 10. 9. 2020 na 19:53, marfan napsal: AK by chcel niekto disky SKODA Turini tak sú v zlave skoda eshope za fajn cenu. https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/koleso-z-lahkej-zliatiny-turini-18-pre-octavia-iii/p/5E0071498++ZG6 Nieje to moj inzerat,ale pre niekoho,kto hlada na leto nove papuce,superkupa.... https://auto.bazos.sk/inzerat/121657369/octavia-iiiiv-hlinikove-disky-18-ky-originalskoda.php https://auto.bazos.sk/inzerat/121657369/octavia-iiiiv-hlinikove-disky-18-ky-originalskoda.php Editováno: 20. Únor 2021, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 Ja už mám vybraté iné disky, konkrétne Borbet VTX Graphite. Inak ten predajca je z Cífera, bral som pred pár rokmi od neho akože výhodné skompletované kolesá na fabiu. (akurát boli docela staré). On tie disky z inzerátu určite kúpil zo škodovky, keď mali cenu tuším 90€. (bola na ne akcia). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 Teraz stoja 207,tak to bola sakra dobra akcia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 Veď preto som to sem dal aby potencialny záujemca ušetril. Ja som kvôli zbytočne veľkému ET upustil od všetkých original diskoch. Dizajn sa mi páči ale tie parametre na pred Face Octaviu sú mimo preto som sa rozhodol pre ET37 a tým pádom aj zápis do veľkého techničáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Ja som tieto turini kupoval fungel nove za 500 od pana v BA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.