Lucasse Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Pánové, má tu někdo zkušenosti s kolama zn. Brock? Řeším teď menší dilema a to jestli koupit na 225/45x17 škodovácký kola HAWK 7.0x17 a mít jakousi jistotu, a nebo se pustit do širších, pro mě trochu neznámých, Brocků 7.5x17 Cenově to vyjde zhruba stejně. Upřímně mě štve co půl rok přezouvat gumy, tak si říkám, že přelakované Terony nechám na zimní břečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Ma nekdo dlouhodobe zkusenosti s origo 19" diskama Xtreme? Na 18" Gemini jsem dal zimaky a nechci to porad prezouvat, takze na jare planuji poridit novou sadu a ty 19" se mi libi, ale trosku se bojim te velikosti a jeji kompatibilite s nasima silnicema. Dale se mi celkem libi tyhle, ktere se delaji ve trech barevnych provedenich a maji 18" i 19". A co si budeme povidat, jsou taky podstatne levnejsi! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 35" profil co maji 19" kola je fakt malo na naše cesty, co psal johnyx tak za měsíc mel defekt na 2 gumach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 (editace) tak defekt na dvou kolech se mi zadaril behem jedne diry, bohuzel... Jinak na to jak jsou ty kola veliky, je to furt celkem moc fajn, ale klasiky, ostry nerovnosti mlatej silene, parkovani k obrubniku se smrti v ocich a ve finale mame uz slusnej zarer od propadlyho kanalu... ale ty kola jsou naprosto kraaaaaasny Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: XJOHNNYX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Jo, tak to parkovani naprosto chapu... ale jak rikas, jsou kraaaasny! Co na tom mas za gumy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Pirelli P Zero... ale zatim me nijak nepresvedcili o svych kvalitach, nicmene moc jsem na nich nenajel, uvidime zas v lete, jak si spolu sedneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 (editace) Pánové, má tu někdo zkušenosti s kolama zn. Brock? Řeším teď menší dilema a to jestli koupit na 225/45x17 škodovácký kola HAWK 7.0x17 a mít jakousi jistotu, a nebo se pustit do širších, pro mě trochu neznámých, Brocků 7.5x17 Cenově to vyjde zhruba stejně. Upřímně mě štve co půl rok přezouvat gumy, tak si říkám, že přelakované Terony nechám na zimní břečky hawk.jpg brock.jpg Tech Brocku bych se nebal. Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 (editace) Jinak ty Brocky jsou moc pekny. Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Co rikate na tyhle? http://www.sbazar.cz/p.hlavac01/detail/7545811-22540-turbine-skoda-octavia-iii-prodam Dokazete si je predstavit na zelenym RSu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Ne, RSo má ostřejší rysy, nehodí se na něj tyhle zakulacený laurin a klement. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Co tyhle? http://www.alukola.com/eshop/65549-r51_t#prettyPhoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Jak už tady někdo kdysi psal, originál AL kola co používá Škoda (přesný výrobce by se dal také zjístit) jsou ve většině případů kvalitnější (pevnější) než různé značka jako např. Dezent apod. a cenově jsou myslím taky přijatelné.... Samozřejmě pokud se chcete odlišit, tak musíte jinam, to je jasné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Ne, RSo má ostřejší rysy, nehodí se na něj tyhle zakulacený laurin a klement. jo, s tim souhlasim, ze je to asi moc kulaty Co tyhle? http://www.alukola.com/eshop/65549-r51_t#prettyPhoto nee, koukam jenom po origo. Jak už tady někdo kdysi psal, originál AL kola co používá Škoda (přesný výrobce by se dal také zjístit) jsou ve většině případů kvalitnější (pevnější) než různé značka jako např. Dezent apod. a cenově jsou myslím taky přijatelné.... Samozřejmě pokud se chcete odlišit, tak musíte jinam, to je jasné Ja prave koukam jen po origo, zatim to vypada na 19" Xtreme, ale tady me zaujala cena kompletu i ten vzhled, ale bohuzel se to k RSu moc nehodi no. Jeste se mi libi ty 19" z GTI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) jo, s tim souhlasim, ze je to asi moc kulaty nee, koukam jenom po origo. Jsou to kola Ronal, stejně jako originál, mají nižší ET, trochu by to auto roztáhly Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: Jary7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Na léto bych chtěl dát kola s nižším ET a nechat si to zapsat do TP, doufám, že to autu nebude nijak vadit. Chtěl bych, aby hlavně to zadní kolo vylezlo víc ven z karoserie a podložkám nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Poraďte, dejte vlastní typy co na to auto hodit na léto v 18", už se to krátí za tří měsíce budeme přezouvat na léto, i když letos nebylo nutné na zimu vůbec přezouvat (zatím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Je tu někdo kdo má černé 18" Turini?Po vybalení z krabice jsem byl zaskočen. Příjdou mi spíš grafitové než černé. Je to normal? Jakmile kouknu na google,všude vypadaj krásně černě. Přemýšlím, že je pošlu zpět. Neumím si to moc představit k bílemu autu s černýma doplňkama. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 (editace) Bohužel je to jak píšeš a "černé" Turini jsou ve skutečnosti spíše grafitové. Také mě to celkem zaskočilo, když jsem je až při koupi viděl poprvé pořádně zblízka naživo. Nicméně jsem si na to zvykl a z dálky a jiných úhlů vypadají tmavší ;-) P.S. Taky je budu na jaře dávat na bílou octu s černými doplňky Editováno: 25. Prosinec 2014, autor: Allister 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 (editace) mam je jako zimni kola dobry, s cernyma doplnkama to ladi bez problemu up - dosel jsem udelat i nejaky foto alkulackou, ale pro predstavu snad staci Editováno: 26. Prosinec 2014, autor: XJOHNNYX 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Je tu někdo kdo má černé 18" Turini? Po vybalení z krabice jsem byl zaskočen. Příjdou mi spíš grafitové než černé. Je to normal? Jakmile kouknu na google,všude vypadaj krásně černě. Přemýšlím, že je pošlu zpět. Neumím si to moc představit k bílemu autu s černýma doplňkama. :/ U nas v garazi parkuje bile RS combi a na zimu tam ma prave cerne Turini a naprosto v pohode, vypada to dobre ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TECHNOLOGY Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Chcel by som kolesá 225 40 18 et 35. nebude s tym nejaky mechanicky problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Taky bych chtěl 8j x 18" ET 35 pneu 225/40/18. Půjde to tam, máte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TECHNOLOGY Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 http://www.disky4car.sk/disky4car/eshop/6-1-8-palcove/1276-2-5x112/5/2139-Hlinikove-disky-M459-grafit-R18-5x112 Tieto sa mi celkom pozdávajú....tých 16 mm v étéčku oproti origo 18 asi nebude vadiť.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Dík, ale nikde jsem nenašel značku výrobce a homologaci. Neschválená kola mám strach dát na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TECHNOLOGY Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 To ani ja ale su pekne a et 35. 18 viem za 800 origo obute z eresy ale s et 51. Rs ma ale zadnu napravu užšiu ako ja takže by asi neboli tak utopene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.