agent007 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 No takže to může být zcela obyčejný lak. To, že by byl něčím speciální nevíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Víte někdo, čím se pískují ty ALU kola? Obešel jsem 5 fabrik, resp. dvě obvolal. Tady je můj playlist: 1. fabrika - tady mě poslali do té nejskvělejší díry na světě, nechápu jak můžou o tak úžasném otvoru hovořit tak hanlivě. 2. fabrika - tady mě odmítli s díky, ale pokud budu potřebovat něco jiného můžu se obrátit. 3. fabrika - tady jsem si vyslechl 45 min. monolog o tom, že to jednou dělal a bylo to naposled. Orig. lak držel tak dobře, že 4 disky dělal 4,5 hod. 4. fabrika - že mi můžou udělat komaxit, ale pískování ne, protože ty jejich broky nechávají rýhy. Opískovat bych to musel nechat jinde. 5. fabrika - tady pískovali pouze železné disky a sada stojí s komaxitem 4000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Písek.... jak už jsem psal celá sada 2400,- pískování i komaxit... KLADNO..... Editováno: 20. Duben 2015, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 docela by mě zajímalo, s odstupem času, jak si ty renovovaný kola vedou? Zatim mi dva lakýrove nezávisle na sobě říkali, že ty kola dřív nebo pozdějc vykvetou znovu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 (editace) No jasný, originály přeci také vykvetly, proto se renovují ne? A po renovaci zase někdy začnou kvést Editováno: 13. Listopad 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 No dík, mě šlo o praktickou zkušenost, protože zatimní informace, že to vykvete už v peci s komaxitem mě zatím nenadchla... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 16. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 Je to v pohodě. 3tí rok to mám a jsou netknuté... Pokud je to dobře udělané tak OK... Předchozí kola jsou 6 let po renovaci a pořád vypadají skvěle... (ježděné jen v létě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 před 5 hodinami, Kazimir80 napsal: No dík, mě šlo o praktickou zkušenost, protože zatimní informace, že to vykvete už v peci s komaxitem mě zatím nenadchla... a co tam vykvete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 Prý ty zoxidovany mista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0prcek1 Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Ahoj. Chci se zeptat a má ta barva na alu disky škoda i nějaký svoje číslo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 6. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Tady na Kladně mají vzorník, ale prý klasika vzorník RAL barvy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0prcek1 Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 A číslo barvy co jste si dával Vy víte? Vypadají opravdu pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.