VAG BoBo Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Tak to jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Nižší napětí bude už tím stářím aku, mám rok starou baterku a od té doby i voltmetr a dobíjení ukazuje 14,3 - 14,4 V. Před rokem jsem znenadání nenastartoval při -6, aku mělo 8,5 roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Hádat se nebudu, ale mi to dobíjelo bych řekl i se starou přes 14V... 14,4 myslim, pokud je vše vypnuto. Jinak já s touto závadou jezdím už skoro 20tkm, cca 1800 otáček stačí, nabudí se hned na 14,3 a pak už reguluje dobře. Známý to má takhle na 1,9 snad ještě dýl, takže s opravou zas tak chvátat nemusíš, jen na to nezapomenout, že to po startu nedobíjí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) JJ a hlavně nenechat stát auto s vybitou baterkou, protože když ztratí altik všechen proud, tak se už sám nenabudí. No na to že mi ta oprava zabrala půl hodiny tak bych to opravdu riskoval. Editováno: 4. Březen 2014, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Já jezdím denně 50 km, takže auto se nabije v pohodě. Horší by bylo, kdybych jezdil třeba 5 km do práce a zpět to by byl asi problém, ale to i kdyby mi altík budil. Opravím to hned, jak se dostanu někam, kde se budu pohybovat někdo, kdo může zvednout auto a opraví to bohužel já a elektrika nejsme kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Akorát to dobíjení se mi zdá slabé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Panove kdyz mi vag pise chybu svorky DF tak to je ten horni konektor na altiku nebo ten spodni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.