motosman Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Já kupoval na autodoplnky.cz. Tehdá jinde nebyli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Jo, to jsem taky našel. Tam cena ještě jde - našel jsem u nás i za víc - skoro za tři a půl. Našel jsem včera víc prodejců za hranicema, Španělsko, Itálie, Švýcarsko... ale tu cenu z odkazu z mého předešlého příspěvku nikde nemají. Mě na tohle hledání nepřímo navedla dcera - umí slušně angličtinu, tak si občas nechává přes půl zeměkoule posílat věci, za které u nás dá x-násobek. Třeba maturitní šaty (stály míň, než pouhé zapůjčení u nás). To objednání clon jí taky zkusím svěřit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Ahoj tak já jsem si je pořídil za mnohem luxusnější cenu :-)) Kamarádka je prodávalo protože šlo auto pryč. Tak jsem je dostal za litra. Jsou to tyhle: http://aukro.cz/protislunecni-clony-pro-skoda-fabia-i-combi-i4234122554.html Na Aukru jsou za 2245 Kč, celkem rozumná cena. Alespoň podle mne. Provedení je velice dobré, jezdím s nima cca 6 měsíců a pohoda. Vyhovuje mi že není tolik vidět do kufru a na zadní sedačky K těm z předešlého odkazu 61liber plus doprava a je to skoro stejně jak na Aukru. Jestli dobře počítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.