novej Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Potřebuju zkontrolovat jakej tam vůbec mám, ale nevím kde ho najdu. Jde mi o gateway na přehození rádia. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Je to jako by nad plynovy pedalem v tech mistech . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novej Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomino1512 Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Jako nový malitel O II FL 2011 bych mel dotaz. Co je vlastně ta jednotka getway a k čemu slouží? Děkuji za odpověď 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomino1512 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 Sice staré téma ale nějak jsem nenašel jak demontovat u Superbu II s kolenním airbagem gateway. Je to rozděleno na tři dílenské příručky. Demontáž airbagu, ofuku a gateway ale jak jsem se to pokoušel demontovat tak vypadá že ve čtvrté DP ke které jsem se zatím nedostal bude demontáž celé palubovky. Nějaká rada, nápad? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.