Peetie Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Ahoj, chtěl bych vyměnit stávající Swing za Amundsen, resp. Amundsen+. V návodu k Amundsenu+ píší, že lze jen do Yeti od data výroby 22. týdne 2011, můj yetouš je vyrobený na přelomu roku 2010/2011. Bude v něm fungovat, nebo v čem by mohl být zádrhel? Napadá mě v jiných tématech hodně řešený CAN 1.6 a 2.0? Funguje Amundsen (RNS 310) také jako hands free, nebo to ho (kromě jiného datového média map a digitálního rádia) právě odlišuje od RNS 315? Díky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 můžeš tam dát obě radia... stačí dodat gps anténu a nakodovat... rns315 má BT, ale POZOR ne všechny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 (editace) Náhodou nevíš, zda jde nějak poznat zvenku na Amundsenu+ (RNS315), zda bluetooth má nebo ne? Například podle čísla dílu? EDIT: Tak dle všeho jde poznat že má bluetooth integrované bez toho aby se zapojovalo a to podle napsané MAC na štítku radia. Pokud je tam uvedeno MAC: 00:00:00:00:00:00, tak je 100% jisté, že bluetooth nemá, pokud je tam uvedeno něco jiného než samé nuly, tak bluetooth má - To jsem našel na anglickém fóru TADY. Editováno: 6. Březen 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.