Zavoznik Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 chtěl bych se zeptat, jestli jste všichni před montáží těch vzpěr "ošetříli vhodnou základovou barvou" to místo pod podložkou u toho šroubu na blatníku, jak o tom píše ve svém detailním návodu @miklísek ? Případně co jste použili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 (editace) Projížděl jsem cvičně britské fórum BRISKODA.net v sekci RAPID a narazil jsem na odkaz TOLEDO poláka, žijícího v UK. A co jsem nenašel! Moje vzpěry http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?p=3072668#p3072668 které jsem skutečně do UK vloni na podzim posílal . Editováno: 7. Srpen 2016, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2019 (editace) Dlouho se tu nic nového neobjevilo aneb vývoj pokračuje :-D, tak přidávám foto úpravy držáku vzpěr. Nový držák má jinou geometrii, rameno je o 2cm delší pro zvýšení síly na otevírání kapoty, zvlášť dobré pro spolehlivé otevírání i za nižších teplot. Také je změna v povrchové ochraně, pod práškovou barvou je pozinkovaný plech pro zvýšení odolnosti proti korozi. Editováno: 20. leden 2019, autor: miklisek 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franco257 Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 Zdravím Chtěl bych se pozeptat zda jsou vzpěry ještě k mání - nejlépe poslední verse ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 Taky bych měl zájem, jestli máš ještě nějaké na skladě. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fehy Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Zdravím měl bych zájem o vzpěry pokud jsou ještě k mání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanrapidNH3 Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 Ahoj, prosím, jsou ještě k mání ? Měl bych zájem o tyto vzpěry na Rapid NH3 (r.2019), pokud jsou tedy ještě k mání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.