Červen 5, 20169 r chtěl bych se zeptat, jestli jste všichni před montáží těch vzpěr "ošetříli vhodnou základovou barvou" to místo pod podložkou u toho šroubu na blatníku, jak o tom píše ve svém detailním návodu @miklísek ? Případně co jste použili ?
Srpen 7, 20169 r Autor Projížděl jsem cvičně britské fórum BRISKODA.net v sekci RAPID a narazil jsem na odkaz TOLEDO poláka, žijícího v UK. A co jsem nenašel! Moje vzpěry http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?p=3072668#p3072668 které jsem skutečně do UK vloni na podzim posílal . Upraveno Srpen 7, 20169 r od miklisek
Leden 19, 20196 r Autor Dlouho se tu nic nového neobjevilo aneb vývoj pokračuje :-D, tak přidávám foto úpravy držáku vzpěr. Nový držák má jinou geometrii, rameno je o 2cm delší pro zvýšení síly na otevírání kapoty, zvlášť dobré pro spolehlivé otevírání i za nižších teplot. Také je změna v povrchové ochraně, pod práškovou barvou je pozinkovaný plech pro zvýšení odolnosti proti korozi. Upraveno Leden 20, 20196 r od miklisek
Březen 27, 20196 r Zdravím Chtěl bych se pozeptat zda jsou vzpěry ještě k mání - nejlépe poslední verse ?
Říjen 10, 20204 r Ahoj, prosím, jsou ještě k mání ? Měl bych zájem o tyto vzpěry na Rapid NH3 (r.2019), pokud jsou tedy ještě k mání.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.