Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím všechny.

Rád bych se všech zeptal na radu, popř. na řešení. Mám Škoda Roomster  1.2 TSI 63kW 07/2010 a nejeto 75 tisíc km. To že mám třetí rozvodovou sadu opomíjím. V poslední době začal motor, nebo něco v něm při vytočení nad tři tišíce vydávat výrazně zadírající(řinčivý) zvuk. Ten zvuk lze slyšet jak na volnoběh tak i za jízdy např. na dálnici. Vždy od třech tisíc dále. Máte někdo podobný problém? 

Může s tím být i spojeno, že když řadím tak něco cvaká u spojky a na vyřazený plyn něco chrastí v náhonu. 

Nebudu Vám vyprávět, že auto jsem celkem 7x reklamoval a rozhodně bych už nic z vrakoviště Škody nekoupil. Mám i špatnou zkušenost se servisy. Proto bych rád znal Váš názor zde. Auto sice má záruku 4 roky, ale na kilometry již ne. 

Předem díky za radu, na fóru podobný problém jsem nenalezl. 

Miloš. 

Editováno: , autor: Sasa2002
Vloženo

Pokusím se to dneska nahrát. Ano, na neutrál to jde nejlépe slyšet. Ale zkusil jsem vytočit dvojku a slyšel jsem to taky. Ale tam to není tak jasně rozpoznatelné přes hluk motoru. A když jedu z kopce na neutrál tak něco možná na nápravě, nebo v motoru chrastí, ale to se mi nepovede nahrát. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...