seles Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Přátelé,mám Fabii 1.9 Tdi 2004 a svítí mi na displeji OIL,přitom mám v motoru dost oleje.Poraďte kde je závada.Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Co takhle vadné čidlo !? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seles Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Asi máš pravdu,zkusím dát nové,děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Neni to spis interval vymeny oleje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 presne tak...nastal cas vymeny oleja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Co takhle vadné čidlo !? Proboha jak tohle může někdo napsat? Lidi ten manuál k autu, není od toho abyste ho vozili v přihrádce, ale občas ho taky četli. Samozřejmě Ti auto hlásí že nastala doba pro výměnu oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seles Vloženo 17. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 presne tak...nastal cas vymeny oleja Olej jsem měnil před měsícem a najel jsem na něj 1.200 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seles Vloženo 17. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Proboha jak tohle může někdo napsat? Lidi ten manuál k autu, není od toho abyste ho vozili v přihrádce, ale občas ho taky četli. Samozřejmě Ti auto hlásí že nastala doba pro výměnu oleje. Olej jsem měnil a najel 1.200 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 VAGBoBo Ti to napsal správně,hláška OIL se objeví podle nastaveného intervalu ,myslím 15000 km,nebo jeden rok od posledního vynulování.bez ohledu na to,kdy ho měníš fyzicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Ale taky musíš resetovat ten interval aby běžel zase novej, všechno je v té příručce je to strana 16 jestli se nepletu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Olej jsem měnil a najel 1.200 km Selesi, ale to auto neví, žes ho vyměnil. Musíš mu to říct. Takže dobře čti, co ti tady kluci radí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 ach jááááj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Any00 Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Tak jsme vyměnili olej i filtr a stejně mi svítí na displeji "OIL"...jak se prosím Vás ručně vyresetuje interval? Mám Fabii 1.4. TDI, 2003. Do příručky jsem samozřejmě koukala, ale tam je akorát napsaný, že to všechno mám nechat na servisu. V jiných diskuzích jsem četla návody, jenže já mám na přístrojovce jen 1 tlačítko (u hodin) a všude je to popsaný s 2 tlač. Díky předem za jakoukoliv radu. A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 zatlačiť,držať,zapnúť klúč do polohy jedna,pustiť,otočiť doprava,vypnúť klúč.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Any00 Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 MOC DĚKUJU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 pomohlo? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.