miklisek Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Jo, tak kde jsem ji kupoval, měli i Wi-Fi verzi. Kdo ví ale, jak funguje, resp. s jakým zpožděním se zapíná wifi nebo jestli běží pořád nebo se zapíná až se zařazením zpátečky. Kabel je pracnější, ale je to sázka na jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Treba vyskusat ak to bude onicom, vyuzit spotrebitelsky zakon, vratenie tovaru do 14 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin68 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Ja to budem mat s amundsenom + kamera pojde origo len potrebujem zistit ktora tam bude pasovat.:-) už to máš namontované s tím amundsenem+ ?.Jestli ano dej nějake info,mně se nepodařilo nikde zjistit jak to připojit a jestli to bude vůbec na tomto radiu fungovat.Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Podla infa by to malo ist no momentálne na to nemám čas . Ale ak to bude hodim sem hneď info.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Y Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Kamera dorazila, zbývá počkat na teplo...... IMG_20150129_135310.jpg zdravím, můžeš mi poslat přímo odkaz na aliexpress, kterou jsi nakonec koupil? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Tady je ten odkaz http://www.aliexpress.com/store/product/Wired-HD-CCD-parking-camera-for-Skoda-Superb-rear-view-night-vision/1487298_32218312593.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Miklisku nevedel by si mi ju objednat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polda3 Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 V 17. 3. 2014 na 8:43, karlitos napsal: Ahoj, rad bych si nechal dat do rapida couvaci kameru. Nasel sem model, ktery je udelany jako madlo 5. dveri (otevirani kufru). Jedna se prodava napriklad tady. Madlo s kamerou by melo pasovat presne na misto puvodniho madla a vyrobce udava kompatibilitu s Oktavii, Fabii a Superbem. Zastavba je na dva sroubky do takoveho prolisu. Muze mi nekdo poradit s jakymi jinymi modely Skoda je to otevirani kufru kompatibilni ? Tady je fotka jak to nekdo daval do superbu vedle originalniho madla Zdravim chlapy. Nevite kde koupit tu zadni zeleznou mysku? Origos co tam je je melka a nejde dotahnout to otvirani s tou kamerou. Pry se da koupit samotna myska ale hlubsi. Nebo jak jste to resily? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ka.S Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Já mám v rapidu liftbek. Místo mysky si udělěj 2x účko (nejlíp z nerez plechu ) podlož bužírkou, abys neodřel barvu ,Tak to mám já. Připrav se na porod s protažením videokabelu skrz 5-té dveře. Kameru i MMC mám z Číny a funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 5J0 827 229 - hlbku som nemeral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SamotCZ Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Ahoj, dá se někde sehnat origo kamera, či nějakou co doporučujete, která funguje bez problémů? Mám MR2018 s Amundsenem , čidla mám sice vzadu i ve předu, ale pro přítelkyni, by byla fajn i kamera. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polda3 Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Na Alliexpresu se da objednat za rozumnej peniz. Mam uz ji cca 3/4 roku a bez problemu. Akorat si musis sehnat,koupit mysku zamku na feldu. Ta puvodni je melka. Na feldu pasuje presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2021 (editace) Trochu oživení tématu o kameře. K novému rádiu bylo nutné pořídit i novou kameru, protože ta stará s obyčejným rozlišením 480P poskytovala na AHD displeji obraz jak z dob počátku vysílání TV. Odkaz na camera GreenYi 720P GFA 8012 Naštěstí je zapojení stejné, takže stačilo vyměnit konektor napájení z původního jacka 3,5mm na dvoupinový AMP Mate-n-Lock. Video kabel je stejný s konektorem Cinch. Na jaře budu muset opravit trochu poškozená místa na laku. Spojení video kabelu. Mezi video kabelem a kamerou je ještě napájecí výhybka, kamera má totiž výstup kabelem s čtyřpinovým videokonektorem. Napájecí konektor. Napájení mám dotažené dvoulinkou až k rádiu, kde je kostra a připojení na výstup z rádia, označený BRAKE, kde se při zařazení zpátečky objevuje +12V. Uchycení kamery zevnitř. Pro fixaci madla ve dveřích jsem vyrobil o něco lepší držák, dvě L-ka ze zdroje "codůmdal" začala reznout (to jsou ty stopy rzi na fotce). Kamera zvenku. Obraz AHD 720P se přepne u této kamery přestřižením bílého vodiče. Zelený vodič ruší naváděcí pravítko, to se zapne v rádiu, kde je volba tří nastavení nebo jde vypnout. Obraz ve dne. A v noci. Tohle je fakt síla, protože obraz je i za tmy krásně jasný a ostrý. Už jen kvůli tomu se vyplatilo kameru pořídit. Editováno: 19. Prosinec 2021, autor: miklisek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.