555jaro555 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Zdravim, chcem sa opytat ci je mozne zapojit columbus namiesto amundsenu? Co vsetko k tomu potrebujem? Mam superb combi, r.v. 10/2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 dej si tam radši něco jiného, Columbus ti akorát někdo ukradne, nehledě na neuvěřitelně přepálenou pořizovací cenu Columba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Tez bych doporucoval si ponechat Amundsen, nez se na par tydnu stat mezikrokem mezi minulym a budoucim majitelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Myslím, že nepotřebuješ nic jen nakódování a asi pokud jsi měl v amundsenu integrované HF, tak budeš muset dokoupit jednotku HF, kabeláž, dodělat, nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace2077 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Jako majitel Columbusu taky doporučuju nechat Amundsen, už mi kvůli tomu několikrát zk....li dveře, což nepotěší... Amunsena jsem měl v O2RS a nic mi nechybělo, v COlumbusu teď toho navíc taky moc není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Proč si dát do auta Columbus místo Amundsena(Amundsena+): 1. Má větší displej a tím pádem přehlednější mapu 2. Dokáže přehrávat DVD 3. Lze ho hlasově ovládat(běžně využívám na dálnici) 4. Dostupnost nových map 5. Dokáže navigovat do více cílů na jedné trase Proč ne: 1. Žiju ve velkém městě a garáž mi neříká pane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 ad Ferda v ČR bych ještě přidal "Proč ne" 2) nejezdím do města a do nákup. center 3) nežiju v ČR a nejezdím do Polska (sicher) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito111 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Zdravim. Chcem sa opytat, ci niekto mal tu istu situaciu ako ja pri zmene z Amundsenu na Columbus, ze nefungovalo prepinanie stanic na volante (hlasitost funguje) a ponuka navigacia nie je v palubnom pocitaci. Je potrebne asi nakodovanie, ale kde je to mozne ? V skodovke o tom nic nevedia a znami s diagnostikami mi s tym tiez nevedia pomoc. Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.