Speede Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 zdravím kluci hele nevíte mi poradit Superb 2 2.0 TDI 125Kw CBBB mel jsem problém se sáním vzduchu svítila mi kontrolka motoru vymenil jsem saní i s moturkem chybu jsme smazali ale ted tam mám novinku Egr hlási chybu rozpojen obvod? nevíte co to může být? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sined Vloženo 7. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2023 Nevíte někdo náhodou co by to mohlo být. Egr mám nový a správný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 11. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 ale šmejd značku predpokladam káble málokedy boli nanič , napichnut origo a skusit zmazať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.coumess Vloženo 21. Září 2024 Sdílet Vloženo 21. Září 2024 Zdravím. Ať nezakládám další vlákno. Začala se mi rozsvěcovat diagnostika motoru. Žádné další ikony na palubce (napr. blikani zhaveni apod.) Vcds oznamilo P0401 system zpětného vedení vyfukoveho plynu- průtok příliš maly. Je to jedina vypsana chyba, neni dalsi. Lze chybu smazat. Auto běží dal bez abnormalit. Studeny start zcela ok. Auto tahne dle zvyklosti. Spotreba ok, vyfuk bez viditelneho dymu. Jakmile je start teply (1-2h pauza), za jizdy opet se rozsviti diagnostika. Obecne, cca 100-200 km a svitim znovu. Dost lidi maji jiné chyby a vice psané chyby soucastne v jeden cas k egr. Dle mě to vypadá na vycisteni, neni to dle me k.o. elektronika apod. Muze taky uchazet z hadice? Setkal se nekdo presne s touto jedinou chybou a reseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.