Peto12 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Dobrý den pánové, jsem čerstvým majitelem O2 r.v. 2005. 1.6 FSI. Najeto už 1500 km. V průběhu provozu se mi vyskytla zajímavá závada. Při sepnutí spínače stahování oken u řidiče nebo u spolujezdce (LP i PP okna) dochází k výpadku napájení stahování oken, klimatizace (ukazatelé teploty zhasnou) a palivového čerpadla v nádrži. Motor zhasne a nejde natočit. Přístrojová deska osvětlení pracuje správně. Stačí zamknout a odemknout auto a vše je v pořádku včetně stahování oken. Závada se nevykytuje pravidelně. Jinak vše běhá normálně včetně stahování všech oken. V paměti závad pouze čtyři sporadické závady (vadné jednotky stahování u všech dveří). Mám podezření na zatečení mycího prostředku do spínačů stahování oken u řidiče, nebo na relé napájení svorky 30. Prozatím mě to nijak neobtěžuje, protože stahování oken prakticky nepoužívám. Problém nastává, pokud vezu spolujezdce, kterého nestihnu v dostatečném předstihu zasvětit. Někdy to zmáčkne, protože mi prostě nevěří. Jestli se s tímto někdo z vás již setkal, budu vděčný, když mi ušetříte spoustu času s hledáním a měřením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto12 Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Vše vyřešeno. Sice to dalo chvíli hledání a měření osciloskopem, ale teď je vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Ahoj, a muzes napsat cim to bylo? Kdyby mel nekdo podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto12 Vloženo 18. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Zdravím, problém byl v nedotažené matce na svorce 30 v pojistkovém boxu v motorovém prostoru. Osciloskopem jsem zjistil jiskření v okruhu a šel jsem tedy po kabelech, svorkách apod. Vada zřejmě vznikla při výrobě, nebo opravě. Stačilo matici dotáhnout a vše je již v pořádku. Myslím, že tohle není příliš obvyklá závada. Pojistka pod maticí se totiž chovala podobně jako bimetal. Při velkém odběru (příkon motorku ve stahování oken) se ohřála, prohnula se a rozpojila okruh. Problém byl, že se takto chovala jen někdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.