Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já to lepil také bez šablon.. No základ bylo si lišty přiložit tak aby po celé délce seděly, pak udělat čárku nějakou fixou (hlavně na rýhu do laku  :t  :kol-28: ) pak sundat folie z oboustranné pásky a připlácnout na místo....

Vloženo (editace)

slon prave na tvoje listy som cumel a ja to dam viac napravo az tesne k dvihnutiu prahu...holt kto chce kam... :kol-26:  :kol-26:  :kol-44:  :kol-44:

ooo 555 prispevkov a zachvilu bude 6666km :)

Editováno: , autor: juraj07
Vloženo

Já bych to taky troch šoupnul doprava. Jenomže ta lišta má mírné zakřivení a ta přesně díky tomu sedne tam kam má.

Taky jsem si s tím hrál asi 5min. než jsem našel to správné místo . Pak už jen ryska fixem a jen přilepit.

Samozřejmě netvrdím, že to mám přesně tak jak to má být....

Vloženo

Wirer kašli na to ako to bude vyzerať, hlavne že budú chrániť ... teda aspoň ja som si doteraz myslel, že prahové lišty nie sú dizajnový doplnok...

Ale vieš to poriešiť aj priesvitnou fóliou

Vloženo

luxovane nedavno :D rad by som pozrel aj vam do aut ale vzadu je to cistejsie ako vpredu.... vcera som si vrchnak od malinovky polozil na ovladac kurenia a ide to tak pomalsie otocit... komfortnejsie :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...