Fanda RS Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Přemýšlím o využití prostoru dvojité podlahy. Drobné nezbytnosti, které se používají pro provoz vozidla je možné uložit v tomto prostoru. Ale, když je pouze uložíte, dojde k jejich posouvání a pak je můžete mít až u zadních sedaček a obtížněji dostupné. Při přepravě většího nákladu a potřeby snížení podlahy musíte tento prostor celý vyklidit. Stejně tak je obtížná manipulace s rezervou či tažným zařízením. Tak mě napadlo vyrobit takový "kapsář" kde by se tyto věci ukládaly. Byl by v tom systém, Každá věc by měla své místo, nic by se neposouvalo ani necinkalo. Vyjmutím kapsáře uvolníte celý prostor mezipodlahy pro jiné použití. Kapsář by se nechal složit a zapnout suchými zipy. Pokud jej navíc opatříte uchy máte tašku pro pohodlné přenášení. Možná jsem teď vymyslel něco vymyšleného a tak mě nasměrujte. A nebo je to nápad pro šikovnou hospodyňku (šičku), výrobní družstvo a nebo dokonce simply clever pro ŠA????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Něco na ten způsob má škodovka v katalogu příslušenství: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Já to řeším tak, že mám v kufru skládací přepravku z Tesca za pár korun, která je přichycena suchými zipy. A sem z lítajících věcí v kufru v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 a co síťový program? tam taky nic nelítá... a box pod zadním platem ? - ten má přepážky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) nechcete někdo koupit za symbolickou cenu? v autě původně nebyla rezerva .. to je panečku alsepoň úložný prostor a mimo to bylo auto od zadní nápravy daleko tišší! Editováno: 26. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda RS Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Když už jsem pořídil dvojitou podlahu, tak chci mít tento prostor využitý a ne mít krabici nebo organizér v kufru. Zavazadlový prostor chci mít prázdný, připravený pro příležitostný náklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 tak pak pytlík něčeho takového, na výběr je dle zaměření eko nebo neeko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda RS Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 jó to by šlo, a nejlépe od každého trochu a pořádně promíchat :-)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Ahoj, sice to neni uplne o vyuziti dvojity podlahy, ale nechtel jsem zakladat novy vlakno... Rad bych vedel, jestli s dvojitou podlahou je pri sklopenejch sedackach rovina, nebo nejakejch miniaturni schudek? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Je to rovina bez schůdku. Akorát opěradla sedadel nejsou po sklopení úplně rovná (nejdou odklopit sedáky jako u OII) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 bezva, dik. s tema sedackama to bohuzel vim :/ btw, ty sedaky nejdou ani cely nejak lehce vyndat? jeste poddotaz, co se vstupu do kufru tyce, je to srovnany s hranou jako u O2? podle fotek mi prijde, ze to je trosku niz, coz by bylo fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Kup si do mezipodlahy vyngl, navrtej po stranach diry a k tomu provazky, vyngl dej az k sedackam a provazky si vytahni. Mno a kdyz ti neco popojede az k sedackam, zatahni za provazky a vyngl ti prisune vse co ti uteklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 jinak ja planuju poridit to co se dava do oktavek do boku vzadu, ty plastovy mrchy, co se nechaj ohnout a zespoda maj suchac. tim se pod podlahou jednoduse zafixuje cokoliv snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) Nevíte, zda se vleze do mezipodlahy 2kg hasičák? Editováno: 25. Červenec 2014, autor: o3viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Kdyz mi napises prumer tak ti to zjistim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Tak průměr HP je 11cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) Premerim a dam vedet. Editováno: 26. Červenec 2014, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Ok, díky. Ve fabce je před rezervou prostor v tom polystyrénovém boxu a tam se HP přesně vešel. V octavávě zatím přemýšlím kam s ním. Někde jsem viděl že jde dát i pod sedadlo řidiče. Ale asi jen u určitého typu sedadla. Též jsem viděl u jedné octávy že byl přidělaný suchými zipy za podběhem na pravé straně v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 (editace) Orig HP se přidělává pod sedadlo.. je potřeba dokoupit orig držák, nepasuje snad jen na elektrická sedadla Editováno: 27. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 (editace) Orig HP? Sorry, tomu nerozumím. Existuje neorig. HP? V E-shopu jsem nenašel jak vypadá držák na HP. A to se vleze pod sedadlo vesta i HP? Editováno: 27. Červenec 2014, autor: o3viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Nevím jaký eShop myslis... nerig HP jsou přeci plné Bauhausy a jiné obchody... Podívej se na shop OBautodíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 11,5cm ma vyska v mezipodlaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Ok. Velmi zajímavý eshop. Předpokládám, že máš s ním zkušenost. Kvalita a serióznost obchodu Ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 bicista: Díky. Tato míra u mezipodlahového prostoru potěší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Tak mi nějak došlo, že dávat HP do mezipodlahy asi nebude nejlepší. Teda pokud bych při jejím spuštění nechtěl HP vždy předělávat. Dnes dovezli do firmy novou o3. (A jelikož mi stojí před oknem celý den, tak mě to ještě více s..., kdyý na na tu svoji čekám) HP se dá se pěkně uchytit za zadní podběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.