KOM Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Dobrý den, uvažuji o koupi držáku telefonu od firmy Brodit. http://brodit.cz/klipy-proclip-pro-auta Nemáte někdo zkušenosti s tímto řešením? Neporuší se nějak cirkulace vzduchu, když si vyberu klip pro uchycení kolem mřížky? Co když budu topit v autě, budete asi telefon ohřívat? Děkuji za vaše případné postřehy, fotografie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Zkušenost s tím nemam, ale pokud bych v autě topil a telefon měl před mřížkou, tak bych tu mřížku prostě zavřel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 mám, je to super věc. ale doporučuji nakonfigurovat přesně zde: http://www.sunnysoft.cz/brodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 A nepřekáží to? Podle mě to dost narušuje vnitřní prostor. K čemu to tam vlastně slouží? Osobně mám radši telefon přes BT a HF a telefon někde zahrabanej v autě :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 nepřekáží, mě je fuk co to narušuje, mě spíš narušuje kvalita zpracování interéru od škodovky daleko více no mám tam waze, navigaci na mobilu, kolumbus je krám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOM Vloženo 27. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 (editace) Já provozuji Geocaching a při navigování ke keši, potřebuji mít telefon na očích, ne někde zahrabanej :-) Ještě chci vyzkoušet vyexportování koordinátů keší přímo do Columbusu, zřejmě jako POI body, ale to by bylo na další téma :-) Editováno: 27. Březen 2014, autor: KOM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Tak ho založ, třeba se tady najde nějaký další kačer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOM Vloženo 27. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Ještě mám dotaz. Zkusil bych klip mezi mřížku a navigaci (nechci si zaplácnout celou mřížku), ale podle obrázků zde: http://www.brodit.com/product.html?id=853525 se mi zdá, že u té mřížky vznikne docela nepěkná škvíra. Máte s tímhle někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 mužu ti vyfotit ale až zítra, škvíra je minimální, držák drží po 3 měsícíh provozu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 no mám tam waze, navigaci na mobilu, kolumbus je krám... Myslel sem si to, není to dost mimo na koukání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOM Vloženo 27. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 mužu ti vyfotit ale až zítra, škvíra je minimální, držák drží po 3 měsícíh provozu... Ty máš ten držák ale krapet jinde že? Já bych ho chtěl mezi výduch klimatizace a navigaci. Ale fotky klidně pošli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 řešil sem to ještě na jiném autě, právě mezi větrák a rádiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOM Vloženo 27. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 tak to by bylo super, kdyby jsi poslal fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Myslite že existuje nějaky držák mobilu iPhone 5S abych ho mohl mít ve středové schrance ? Je to pecka misto a navi mam v mobilu a chtěl bych to nějak vymyslet aby mobil drže v té přihrádce a bylo na něj vidět. Nemáte to někdo pořešené ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Jestli nekdo chce, tak ten drzak na stredovy tunel co ma kokta7 mam, za pulku ho poslu dal ... skviru to opravdu nedela, je to kvalitni, to si Brodit drzi ... Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 (editace) Sice sem fabiatik, ale dělám si samodomo uchycení mobilu takový, že až ho uvidíte, tak si ucíknete blahem..... Pak hodim foto. Zatim jen řeknu, že to bude na místě, kde je průduch na topení. Editováno: 29. Červen 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Podle mě to bude velmi elegantní řešení. Metodu jsem použil takzaně "neinvazivní", jako u všeho co dělam na novým autě. Prostě žádný vrtání ani řezání do palubní desky. Dude to však velmi pevné uchycení k plastu palubní desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrubosik Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Také jsem řešil držák na iPhone 5S a dost bída, na přední sklo nechci, vadí mi ty držáky ve výhledu. Takže zbýval adaptér na origo držák ze škodovky a prý se na tento iPhone ještě nedělá a na iPhone 4 stál kolem 4000 Kč Vyřešil jsem držákem z Kelly za 150 Kč, který jsem přidělal na ten origo a slouží to skvěle. Nabíjím kabelem zespodu a ovládání na pravačku je ideální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freevisio Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Já držák Brodit mám už asi 5 let na mřížce ventilátoru ( foto dodám později) nejdřív jsem to měl na samsunga galaxy S1 a pak jsem tam šroubnul držák na samsunga galaxy s4 active.. problém se vzduchem nebo cirkulací nikdy nebyl když topím zavřu mřížku aby nefoukala na tel, když chladím, tak tu mřížku otevírám... jiné řešení než držák na mřížku ventilátoru bych asi v autě nechtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.