michaelo Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 zotrvacnik je v poriadku, to sa riesilo... zaujimave u favorita by som necakal taketo snimace, kazdopadne ma sklamala elektronika, som myslel ze ked je to vw group tak to bude vymakane ... chyba bola v palci, po vymeneni a nastaveni ide vsetko v poriadku. Nechapem preco ma diagnostika zavadzala s hallovym snimacom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Mám pocit, že hallův snímač kliky to ukazuje vždy když je motor v klidu - prostě v ten okamžik nedává signál. Po nastartování závada zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel1991 Vloženo 17. leden 2022 Sdílet Vloženo 17. leden 2022 snímač otáček si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba Chrudim Vloženo 17. Duben 2023 Sdílet Vloženo 17. Duben 2023 S tím startem to mám to samý na jednobodu.Zkousim vyndat snímač otáček klikove hřídele,sice se protáčí po v šroubování šroubu,ale nejde mi vyndat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.