Fezoj07 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Děláte jak kdyby byl Rapid nějaký sporťák. Konečně tu máme auto na naše komunikace! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Sporťák to bejt nemusí, ale prostě se mi to takhle líbí víc než když je tam fuka jako kráva. I na českých silnicích se dá jezdit s placatym autem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Sice nepotřebuju ze svýho auta dělat nějakej supersport, ale vždycky když se z dálky zadívám z boku a vidím tu strašnou díru kolem zadního kola, tak přemýšlím jak bych tomu autu pomohl. Napadá mne dát dozadu nějaké vhodně o něco kratší pružiny. V principu by to asi neměl být problém, pro FIII je orig. sportovní podvozek taky jenom o kratších pružinách na stejných tlumičích, a co se týká konfortu jízdy, tak moc zhoršit se to u Rapida už asi nedá ... Nicméně by mne zajímalo - jak je to se zárukou, resp. s čím může být problém když je auto ještě v záruce - po výměně si asi auto zaslouží udělat geometrii - je ještě něco podstatného co by měl člověk vědět před tím, než se do toho pustí ? Dík za jakýkoliv názor / doporučení / varování ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Jestli budes menit jen zadni pruziny tak geo netreba. Vzadu se nic nenastavuje. Ohledne zaruky by se to mohlo tykat asi veci jako jsou tlumice a veci tykajicich se napravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Jeste mne napadá, když to auto srovnám do vodorovný polohy, tak bude potřeba znova seštelovat světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 No ty by si mel, ale ja na to prdel :-D vidim dobre a nikdo na me este neblukal ze bych ho oslnoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Taky jsem se nakonec rozhoupal a čekám na pružiny od Eibach -30/30mm. Nechtěl jsem nic brutálního, ale spíš zachovat komfort. Montovat se budou někdy příští týden doufám a to v autorizáku zároveň s výměnou oleje. Záruku pořád mám, ale už to neřeším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Už mám pružiny na autě. No, co bych k tomu řekl. Teď Rapid vypadá jak normální běžné auto a aby bylo fakt snížené, musel by mět tak -10cm. Jinak o maličko tvrdší jak série, ale překvapilo mě, že se auto ani nijak významně nepohupuje. Tlumiče ještě furt stíhají. Je to jenom -30/30mm. Dělala se i geoška, byla už rozhašená. A nechal jsem i 1,5cm podložky pod kolama. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luco700 Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 (editace) Už mám pružiny na autě. No, co bych k tomu řekl. Teď Rapid vypadá jak normální běžné auto a aby bylo fakt snížené, musel by mět tak -10cm. Jinak o maličko tvrdší jak série, ale překvapilo mě, že se auto ani nijak významně nepohupuje. Tlumiče ještě furt stíhají. Je to jenom -30/30mm. Dělala se i geoška, byla už rozhašená. A nechal jsem i 1,5cm podložky pod kolama. Mas aj foto ako teraz vyzera..? Tiez zvazujem znizenie...mam R Tour De France 1,2TSI 81kw. Podla toho aky mas uvedeny vykon motora, mas chiptuning? Editováno: 6. Listopad 2015, autor: Luco700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Fotku sem hodím buď dnes nebo zítra.. Rapid je strašně vysoký, to snížení se úplně nabízí, i když se mně do toho dlouho nechtělo. Luco700 motor mám načipovaný, je to ten starší 77kw. Podrobnosti jsou někde v sekci --motor 1,2 tsi -- chiptuning. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 (editace) Po nějakých 300km musím říct že auto je tvrdé jak sviňa. Možná taky že mám ještě ty tvrdší tlumiče MR13. Je to fakt děs. Auto sice vypadá líp, jinak samé negativa. Nebrat!!!! Editováno: 13. Listopad 2015, autor: mx6 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Jestli budes menit jen zadni pruziny tak geo netreba. Vzadu se nic nenastavuje. Ohledne zaruky by se to mohlo tykat asi veci jako jsou tlumice a veci tykajicich se napravy. Jak nic nenastavuje? Dělali mi geometrii a zadek také nastavili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 To by mě teda zajimalo jak ti na zadku nastavovali geometrii ? To ti jako ohybali napravu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 (editace) Po nějakých 300km musím říct že auto je tvrdé jak sviňa. Možná taky že mám ještě ty tvrdší tlumiče MR13. Je to fakt děs. Auto sice vypadá líp, jinak samé negativa. Nebrat!!!! Investice, která se vyplatí Proto tvrdím, že finance investované do "technických" změn jsou vyhozené peníze Editováno: 13. Listopad 2015, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 No mě by to právě taky zajímalo, ale nějak to jít asi musí. Onehdá mi to nastavovali i na Fabii. Něco říkali že to tam jde jen trochu a pak že se musí měnit díly, ale údajně to trochu lze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Ani u fabie to nejde. Dokazou jen zmerit jestli je to ok nebo ko a hodnoty. Ko to je vetsinou kdyz zacina umirat lozisko nebo nekde ohnes napravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Konečně jsem se dokopal dát sem fotky po snížení. Je to teda -30mm předek i zadek, pružiny Eibach. Nakonec s originál pneu 215 40 r17 je to docela snesitelné. Nechal jsem i podložky pod kolama 15mm což už dohromady vypadá dobře. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Vypada to paradne ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Hustýýýý to chci taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViTeCZeK Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 (editace) Čau chlapi, chystám se taky snižovat, co říkáte na tyhle? A kolik Vás vyšla výměna? Díky za info. Editováno: 16. Červenec 2017, autor: ViTeCZeK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 Mas 1,4 nebo 1,6 tdi ? Ja si je menil sam, takze nic me to nestalo krom pruzin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViTeCZeK Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Sorry, byl tam jiný odkaz. Mám 1,2 Tsi 77kW. Já bych to asi sám nezvladl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Neni to nic hrozneho. Predni tlumice ven a vzadu ti staci stahovak na pruziny. Samozrejme je lepsi mit sloupovy hever a vybaveni ;-) jinak ja mam pruziny v-maxx -35 a -45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViTeCZeK Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Máš to nadupané. Kolik tě vyšly pružiny? Asi nejsi někde z okolí Ostravy? Že by jsi mi s tím píchnul. Bo to fakt vypadá hozně, oproti tvému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.