fastlander Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 (editace) Ahoj, chci se zeptat, kde by mohl být problém, když mi ventilátor na chladiči jeden jenom na jeden režim nebo "výkon" ? Např. zapnu klimatizaci a větrák se sepne až na druhý stupeň, přitom vag hlásí že stupeň jedna zapnuto, ale neběží. Je někde nějaký předřadný odpor nebo tak něco ? motor 1.4 tdi Editováno: 22. Duben 2014, autor: fastlander Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Zdravím, mám taky jednu otázku.Zřejmě budu muset koupit oba ventilátory chladiče (jeden spálený, druhý klade odpor proti točení). Na ventilátorech jsou kódy 6Q0 959 455 H (velký) a 6Q0 959 455 L (malý). Konfigurátory dílů mi však nabízejí trochu jiné kódy (jiné poslední písmeno). Podle čeho se mám řídit? Motorizace 2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Vybírej: velkej větrák: http://www.elitecat.cz/ArticleBrowser.aspx?TT=ftx&SearchPtn=6Q0%20959%20455%20H malej větrák: http://www.elitecat.cz/ArticleBrowser.aspx?TT=ftx&SearchPtn=6Q0%20959%20455%20L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Dík, podle toho už se zorientuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 To ti jde doufám opravdu jen o kody a neuvažuješ snad ,že bys je koupil nové. Ty ceny nejsou vůbec přívětivé. Naštěstí bazar,bazoš,vrakáč,tam to vyjde líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 No právě že ELIT má na svých stránkách nabídku součástí od vícero výrobců mechanicky kompatibilních, ale samozřejmě s odlišným kódováním. Ve finále je úplně jedno, kde si saharu koupí a od jakýho výrobce - jde o to, aby sháněl mechanicky i elektricky vhodnou náhradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) Šlo mi víceméně o kódy, ceny těch značkových ventilátorů na ELITu jsou fakt trochu mimo, do 9 let starého auta to nedává smysl. Koupím něco "neznačkového" v ceně kolem 1000 Kč. Editováno: 23. Červen 2014, autor: Tycoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Tak koupeny a namontovány dva levné ventilátory. Překvapilo mě, že pracují současně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.