Wittmann Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 (editace) Při výměně ovladače na stahování oken ve dveřích řidiče jsem zjistil, že ta svorkovnice, na kterou je to připojené, je kompletně osazená. To znamená, že jsou v ní i piny, ke kterým nevedou dráty. Shodou okolností podle Etky jsou to přesně ty piny, které jsem nedávno sháněl a posléze draze zaplatil. Zde jich bylo hned osm volných. Nemáte někdo tip na další obdobně zásobené svorkovnice? Editováno: 3. Září 2006, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 někdy třebas v budících jsou volné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 ty v budikach se mi trebas hodily pri dodelavani PP, ze tym byly. jak se vubec ty mini pidi dutinka v budikach jmenuji? Jinak iso a mini iso piny nejsou drahe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.