Publikováno Duben 10, 201411 r Zdravím... Mam menší dotaz. Vlastním octavii I (1.8T rok 2000)... A potřebuji vědět kde se nachází siréna alarmu... Z toho duvodu že mi trochu blbne dálkové ovládání a musim otevirat kličem... Když ale otevru klice a vemu za zadni dvere tak se mi rozhouká alarm... Rad bych tu sirenu odpojil. Díky.
Duben 11, 201411 r mensi dotaz.. ked takto odomknes, mas potom zrejme aktivny alarm ,moja otazka.. vies potom nastartovat ? lebo ja , sice mam magicar, tak v pripade aktivneho poplachu je startovanie blokovane, teda aby si nieco nerobil zbytočne, kedze by si nevyriesil problem, len sirenu.
Duben 11, 201411 r Autor No, ve dveřich ridice je snimac odpojený... Takže kdyz odemknu klíčem... a otevru dvere ridice tak alarm zustane aktivní a normálně mužu nastartovat.Kazdopadne dekuji Sirenu jsem nešel. Byla ukrytá pod torpédem. Upraveno Duben 11, 201411 r od Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.