NAMIKAZE155 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Zdravím... Mam menší dotaz. Vlastním octavii I (1.8T rok 2000)... A potřebuji vědět kde se nachází siréna alarmu... Z toho duvodu že mi trochu blbne dálkové ovládání a musim otevirat kličem... Když ale otevru klice a vemu za zadni dvere tak se mi rozhouká alarm... Rad bych tu sirenu odpojil. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Podívej se SEM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 mensi dotaz.. ked takto odomknes, mas potom zrejme aktivny alarm ,moja otazka.. vies potom nastartovat ? lebo ja , sice mam magicar, tak v pripade aktivneho poplachu je startovanie blokovane, teda aby si nieco nerobil zbytočne, kedze by si nevyriesil problem, len sirenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NAMIKAZE155 Vloženo 11. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 (editace) No, ve dveřich ridice je snimac odpojený... Takže kdyz odemknu klíčem... a otevru dvere ridice tak alarm zustane aktivní a normálně mužu nastartovat.Kazdopadne dekuji Sirenu jsem nešel. Byla ukrytá pod torpédem. Editováno: 11. Duben 2014, autor: Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.