Elkim Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Ahoj, mám trochu problém, na zadní sedačce, té menší mi nefunguje ten bazmek co se s ním sklápěj sedačky. Případá mi, jako by to bylo odpojené/vypadlé od toho zobáčku co je v kufru. Jak se k tomu dostat? V zadu je plný plech, snad nebudu muset rozpárat sedačky.... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sali_cze Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Zdravím, nedávno se mi podařilo ulomit madlo pro otevírán či spíše pro sklápění zadních sedaček viz. foto. Nevíte náhodou jak je sklopit a poté ulomený díl vyměnit? Děkuji za Vaše odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Sali_cze - vlákna jsem sloučil, není nutno zde mít dvě podobná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sali_cze Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) OK díky Editováno: 12. Květen 2014, autor: Pawouk Necituj předcházející příspěvek - porušuješ pravidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Odjistit sedačku jde z kufru. Jak je tam ten drát z kastle, za kterej se sedačka zajistí. Do díry v sedačce zastrčiš šroubovák a zapáčíš. Tím nadzvedneš zobacek a sedačka se odjisti. Mě se taky vytrho táhlo z toho zobacku, bez rozebráni čalounění se k němu nedostanes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.