Publikováno Duben 17, 201411 r Ahoj, mám trochu problém, na zadní sedačce, té menší mi nefunguje ten bazmek co se s ním sklápěj sedačky. Případá mi, jako by to bylo odpojené/vypadlé od toho zobáčku co je v kufru. Jak se k tomu dostat? V zadu je plný plech, snad nebudu muset rozpárat sedačky.... díky
Květen 12, 201411 r Zdravím, nedávno se mi podařilo ulomit madlo pro otevírán či spíše pro sklápění zadních sedaček viz. foto. Nevíte náhodou jak je sklopit a poté ulomený díl vyměnit? Děkuji za Vaše odpovědi
Květen 12, 201411 r OK díky Upraveno Květen 12, 201411 r od Pawouk Necituj předcházející příspěvek - porušuješ pravidla.
Květen 13, 201411 r Odjistit sedačku jde z kufru. Jak je tam ten drát z kastle, za kterej se sedačka zajistí. Do díry v sedačce zastrčiš šroubovák a zapáčíš. Tím nadzvedneš zobacek a sedačka se odjisti. Mě se taky vytrho táhlo z toho zobacku, bez rozebráni čalounění se k němu nedostanes...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.