Publikováno Duben 23, 201411 r Nemáte někdo zkušenosti s výpadkz autorádia swing když ladím písničky nebo je chci potvrdit tak se mi vypne a hned zas zapne rádio. Video jsem chtěl přidat ale nejde nahrát.
Duben 23, 201411 r Video dej na YouTube, tady je to datově omezeno - proto ti to možná nešlo nahrát. Ale vidím to na reklamaci, není důvod se v tom vrtat. Předveď jim to v servisu, ať si s tím poradí.
Duben 27, 201411 r Autor V servisu mi řekli ať zkusím ještě vyměnit flešku a ono to nepomohlo a když to bude dělat tak že si auto odvezou do Boleslavi do dílny ale jelikož auto náhradní nedostanu a jezdím každý den tak to vypadá že stím budu muset žíííít :(
Duben 27, 201411 r No hold nevím co to máš za servis ale na jeden den bych náhradní auto neřešil ale pokuď to má být více dnů tak nechápu že ti ho nedají u nás při závadě mi vždy nabídly náhradní auto reklamuj to přece jim to nenecháš jen tak.
Duben 27, 201411 r Autor odůvodnili to tím že by auto muselo být nepojizdný abych dostal náhradní jinak že na tohle se to nevstahuje jo a mají prý měsíc na to aby to spravili tak to je pech. jedině vyzkoušet jinej servis. Upraveno Duben 27, 201411 r od Zdeněk Fabiánek
Duben 27, 201411 r Ano. Jiný servis. Ten vyndá rádio do 10 min. Pak odjedeš, ať si s ním dělají co chtějí. Po prověření jeho funkčnosti Tě zavolají a buť Ti ho dají spravené nebo rovnou nové a zase do 10 min. odjíždíš. Proč by tam v tomto případě měli mít celé auto? To mi hlava nebere.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.