Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Video dej na YouTube, tady je to datově omezeno - proto ti to možná nešlo nahrát. Ale vidím to na reklamaci, není důvod se v tom vrtat. Předveď jim to v servisu, ať si s tím poradí.

Vloženo

V servisu mi řekli ať zkusím ještě vyměnit flešku a ono to nepomohlo a když to bude dělat tak že si auto odvezou do Boleslavi do dílny ale jelikož auto náhradní nedostanu a jezdím každý den tak to vypadá že stím budu muset žíííít :( :( :(

Vloženo

No hold nevím co to máš za servis ale na jeden den bych náhradní auto neřešil ale pokuď to má být více dnů tak nechápu že ti ho nedají u nás při závadě mi vždy nabídly náhradní auto reklamuj to přece jim to nenecháš jen tak.

Vloženo (editace)

odůvodnili to tím že by auto muselo být nepojizdný abych dostal náhradní jinak že na tohle se to nevstahuje jo a mají prý měsíc na to aby to spravili tak to je pech. jedině vyzkoušet jinej servis.

Editováno: , autor: Zdeněk Fabiánek
Vloženo

Ano. Jiný servis. Ten vyndá rádio do 10 min. Pak odjedeš, ať si s ním dělají co chtějí. Po prověření jeho funkčnosti Tě zavolají a buť Ti ho dají spravené nebo rovnou nové a zase do 10 min. odjíždíš. Proč by tam v tomto případě měli mít celé auto? To mi hlava nebere.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...