Listopad 9, 200618 r Kua nevim,kde sehnat material na vyrobu Premejslim, ze Ti fakt prodam ty svoje, s tema sportovnima tlumicema uz je tam na zimu asi nedam, v lete tam nebejvaly nikdy A kolik tam mas? ja zase nechci zadny vylezly kola. Jen chci,aby tomu ty 16´ vic slusely a nebyly zastrceny Mam pocit, ze 15mm...overim - jo, tak jsou 15mm dural Upraveno Listopad 9, 200618 r od krysarr
Listopad 9, 200618 r To Ignác: Čéče to si docela dobrodruh, jestli sis nechal udělat i ty šrouby. Protože normální materiál má hooodně daleko do pevnostní oceli z které jsou správně origo šrouby na kola dělaný. Aby ses nedivil, až Ti ve 160 uletí kolo
Prosinec 2, 200618 r Zdravim hoši. Poraďte kde si mohu podložky koupit nebo obědnat? Nebo nemá někdo jeté na prodej na Octu 1. Díky
Prosinec 2, 200618 r Zdravim hoši. Poraďte kde si mohu podložky koupit nebo obědnat? Nebo nemá někdo jeté na prodej na Octu 1. Díky Mrkni na nějaké tuning-shopy, namátkou třeba www.autodoplnky.cz nebo www.tuning-centrum.cz
Prosinec 2, 200618 r Kdyby byla nabídka - kocichf@volny.cz Nebo nebyl by nákres na výrobu?? Sleduj zdejší bazar, občas se tam něco objeví...
Prosinec 2, 200618 r Tak jsem koukal na ty adresy a jsou to pálky. Jestli mi někdo bude ochoten poslat nákres,tak si je nechám asi raději vyrobit. Třeba seženu jeté. ale díky.
Prosinec 3, 200618 r Mel bych tu 2 1,5cm, duralovy a premejslim, ze uz je tam asi nedam, kdyztak napis SZ, mozna me premluvis
Březen 20, 200718 r Prosím o radu, koupil jsem podložky pod kola 10mm, bez středového osazení. Kolo by drželo jen na šroubech. Máte s tím nekdo zkušenosti. Dík
Březen 20, 200718 r Prosím o radu, koupil jsem podložky pod kola 10mm, bez středového osazení. Kolo by drželo jen na šroubech. Máte s tím nekdo zkušenosti. Dík No ty mam taky doma, a taky proto vaham s instalaci...Ale kamos je ma na Felde uz druhou sezonu a bez problemu
Březen 20, 200718 r ono by to ani snad nemohlo mít osazení, protože naboj kola trochu vylízá ven, ale je to málo na to aby to podrželo kolo
Březen 20, 200718 r Také jsem na nich 3 sezony jezdil (ne na Octávii) a bylo to v pohodě. Ale teď už bych si je pod kola nedal. Upraveno Březen 23, 200718 r od David-pv
Březen 20, 200718 r Hele fakt, nevim...stale taky vaham, strasi me ze tam neni to osazeni, a nerad bych si diky tomu pri nejmensim znicil kola... Ale zase kdyby se dali kvalitni srouby tak by to mohlo drzet
Březen 20, 200718 r Tak toho bych se bál, šroubama se to nevystředí, ale jestli na tom někdo jezdil a bylo to OK...
Březen 20, 200718 r Tak toho bych se bál, šroubama se to nevystředí, ale jestli na tom někdo jezdil a bylo to OK... Jo jo, taky se bojim a tak vaham, ale jak rikam kamos je jezdi uz druhou sezonu na felde a v pohode tak nevim
Březen 20, 200718 r Tak toho bych se bál, šroubama se to nevystředí, ale jestli na tom někdo jezdil a bylo to OK... Jo jo, taky se bojim a tak vaham, ale jak rikam kamos je jezdi uz druhou sezonu na felde a v pohode tak nevim Teda že vám do toho kecám, jako strojař a majitel kovoobráběcí firmy, bych to tam nedal. Ten šroub bude namáhán na střih, což šroubové spojení nesmí být takto namáháno... Už jsme několik sad dělali, ale vždy s osazením na náboj a následně na ráfek. Pokud jde o rozšiřovací podložku víc jak 30mm, tak je lepší podložku přišroubovat na náboj a do náboje teprve přišroubovat kolo-samozřejmě s osazením. Utěchto podložek je výhoda, že je zde možnost i změny rozteče bez jakékoliv úpravy.
Březen 20, 200718 r Tak toho bych se bál, šroubama se to nevystředí, ale jestli na tom někdo jezdil a bylo to OK... Jo jo, taky se bojim a tak vaham, ale jak rikam kamos je jezdi uz druhou sezonu na felde a v pohode tak nevim Teda že vám do toho kecám, jako strojař a majitel kovoobráběcí firmy, bych to tam nedal. Ten šroub bude namáhán na střih, což šroubové spojení nesmí být takto namáháno... Už jsme několik sad dělali, ale vždy s osazením na náboj a následně na ráfek. Pokud jde o rozšiřovací podložku víc jak 30mm, tak je lepší podložku přišroubovat na náboj a do náboje teprve přišroubovat kolo-samozřejmě s osazením. Utěchto podložek je výhoda, že je zde možnost i změny rozteče bez jakékoliv úpravy. Já na to tak koukám a přemejšlím jestli vůbec by šlo u tak slabejch podložek to středění udělat a přijde mi že asi ne...navím přesně kolik je vystouplý to vedení na nábojích, ale asi by to tam nevyšlo...
Březen 20, 200718 r Tak toho bych se bál, šroubama se to nevystředí, ale jestli na tom někdo jezdil a bylo to OK... Jo jo, taky se bojim a tak vaham, ale jak rikam kamos je jezdi uz druhou sezonu na felde a v pohode tak nevim Teda že vám do toho kecám, jako strojař a majitel kovoobráběcí firmy, bych to tam nedal. Ten šroub bude namáhán na střih, což šroubové spojení nesmí být takto namáháno... Už jsme několik sad dělali, ale vždy s osazením na náboj a následně na ráfek. Pokud jde o rozšiřovací podložku víc jak 30mm, tak je lepší podložku přišroubovat na náboj a do náboje teprve přišroubovat kolo-samozřejmě s osazením. Utěchto podložek je výhoda, že je zde možnost i změny rozteče bez jakékoliv úpravy. Dik za radu, vazim si ji....Jen doufam, ze si rozumime, mozna jsem to spatne popsal a napsal, ma to osazeni na naboj kola, ale nema to vybech na stredici diru kola, ale pocitam ze efekt a vysledek bude stejny a to spatny, ze?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.