Janečka V. Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Jak sundat plasty u boků zadního sedáku./ citigo 3d Nemáte nafocenou zadní část těch plastů jak to tam drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Konečně dnes krásně a tak jsem taky nandal boční kobereček do kufru. Ještě tu plastovou hranu objednat a bude to super. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Tak a je to doma. Zakoupeno na http://worldparts.cz/product.php?pid=1S086345982V+ dodání 4-5dní z Německa… Cena bez DPH / ks: 602.3 DPH / ks: 126.48 Cena s DPH / ks: 728.78 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Super můj osobní dík za foto a info. Teď přesně vidím, co překáží variabilní podlaze - ten prolis ve prostřed směrem do kufru... koumám, co by s tím šlo udělat... pokud možno tak, aby to nevypadalo jako od Pata a Mata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 V pátek to doufám nandám a lépe ti to nafotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Počítám že bude překážet tato hrana ne ten prolis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Možný to je... ještě koukám, že ty otvory pro šrouby či zacvakávačky tvoří takovej prolis směrem dovnitř k plechu, kterej maj chránit. Mohl bys prosim ty prolisy změřit, jak jsou hluboké? Úplně nejlépe vzdálenost povrchu plastu až okraji otvoru z druhý strany zevnitř - tedy míru, o kterou práh kufru nabyde v oblasti otvorů. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 doufám že ti to trochu pomůže 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Tak jsem to nandal a tady je pár fotek . Bude ti překážet možná jen ta hrana . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 mam v Citigo z roku 2013 bez mezipodlahy. Bude i tak vadit hrana nebo se to tyka jen s mezipodlahou?? Jinak to vypada luxusne:-) upravoval jsi neco? Nebo je to jiz pripravene a jen nasadit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Mezipodlahu nemám a tak je to bez problému. Žádnou úpravu jsem dělat nemusel. Je jen potřeba vrtat dvě dírky na zajištění plastu. / Drží to i bez nýtu nebo přišroubování /Taky se to dá přilepit oboustrannou lepenkou./ Já doporučuji přišroubovat nebo roztahovací nýtek. nyt plastový s čepem / VAG N91141501 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 (editace) Díky za opravdu dobré fotky moc se mi to s tou hranou nezdálo, ale vidim z těch fotek, že budeš mít pravdu...nejspíš by se musela upravit ta podlaha (do čehož se mi nechce...) Jinak to vypadá luxusně Editováno: 9. Prosinec 2016, autor: Sir_Jarek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Parádní, pro nás s mezipodlahou fakt škoda, že kvůli takovýmu detailu to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 (editace) Na spodní části je proužek měkké gumy tak 4 mm proti otřesům . Pokud ji dáš pryč tak ti to možná půjde otevřít. Nebo udělat úpravu těch držáků a posunout je o kousek k sedačce. Na tom víku vzadu nejde udělat nějaká úprava tak aby jen při otvírání ta celá deska šla o ten kousek k sedačce Editováno: 9. Prosinec 2016, autor: Janečka V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 (editace) 1S0858855D 2220 Kč Podlaha nákladového pro. horní ------------------------------------------ 1S0858831F 294 Kč Uchyt L. ------------------------------------------- 1S0858832F 294 Kč Uchyt P. ------------------------------------------ 1S0845437 107 Kč ochrana hran ---------------------------------------------------- 2915 Kč Editováno: 9. Prosinec 2016, autor: Janečka V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Objednal jsem to přímo u VW, cena ošklivá, ale díl pěknej. Bude se muset vyvrtat díra na plastový nýty na přichycení, jinak to sedí perfektně. K mému překvapení to bylo zabaleno lepící páskou PAJR, což je výrobce i všech prahových lišt. Vědět to, objednám to tam... Měli to skladem v MB a druhej den jsem to měl. Až na tu cenu... no ale chtěl jsem to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Já to ještě sehnal levně http://worldparts.cz/product.php?pid=1S086345982V+ dodání 4-5dní z Německa… Cena bez DPH / ks: 602.3 DPH / ks: 126.48 Cena s DPH / ks: 728.78 Kouknul jsem se znovu na tu stránku a cena neskutečně skočila nahoru Kód dílů: 1s086345982v Název: kryt Cena bez DPH: 1 178,54 kč DPH: 247,49 kč Cena s DPH: 1 426,03 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Nemáš čistě náhodou šablonku na vyřezání toho kousku koberce mezi práh a boky? Ne, že by to nešlo vytvořit, ale kdyby to už bylo hotové... Boky mám už zakobercované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 šablonku nemám dělal jsem to přímo na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Zdravim, jedu v sobotu do Reichu a mam objednane - tapece. Viz. Odkaz. http://www.onlineshop-skoda.de/skoda-original-zubehor/citigo/innenausstattung/kofferraum-seitenverkleidung-set-fuer-citigo.html kdyby mel nekdo zajem, at se ozve. Vzal bych vice. Predani na trase Marianske Lazne - Praha 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmichal Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Ahoj, kolik je třeba toho koberce stačí 1 balení těch 70x150 ? díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Jedno balení stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoo1 Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Zdravím nenašel někdo český eshop s obložením plechů v kufru Citiga? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Zdravim tak jsem se došprechtil a poslou me to i z nemecka, nejaky zajemce ze bych objednal vice kusu pokud to pujde? budu objednavat toto http://skoda-zubehoershop.de/citigo/innenausstattung/dekor/27/kofferraum-seitenverkleidung-set-fuer-citigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 To mas stesti:-) moc zajemcu se neozve. Ja tam jezdi co 1/4rok a ozval se jeden clovek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.