fabka2004 Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Ja mam prehranej soft a ted mam 53kw a kroutak 119,6 at si tu kazdy rika co chce ale je to citelne znat na zrychleni kamarad to nema prehrany a kdyz si to rozdame do kopce tak mu pekne ujizdim. Jsem spokojen skus byt konkretnejsi, co znamena citelne ucjizdim?.. na 2km spravis dlzku auta, alebo na 20metroch je za tebou 12 metrov ? Uved relane zrychlenia alebo nieco na tento styl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Nic přehranýho nemám... Airodynamiku jsem vylepšil origo nárazníkem z Cupry R... Snížil jsem světlou výšku předku o 4,5cm... Koupil jsem závodní kola O.Z. 4,5kg kus a zrychlení 13,9 z 0-100 ve 2 lidech, plné nádrži a hudbou v kufru... Ted mám vložku vzduchovýho filtru KaN a kdybych se nebál zvýšení spotřeby tak bych to nechal taky přehrát... Potom bych vám dal aktualní čísla jak a co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.