Host amissus Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Tady jsem zase na jedny narazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 26. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Díky za info, také jsem je našel na Bazoši, s pánem jsem komunikoval před týdnem, psal mi že zjišťuje co a jak s dopravou a že jedna je od barvy jak byly ve sklepě, tak jsem mu psal jestli to zašpinění může nafotit, tak uvidíme, už je to týden a neozval se, tak jsem mu dnes opětovně napsal. Ještě jednou Díky za info moc si toho vážím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 A má jen přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 jj.. len predné nemá zmysel.. keď už tak komplet... o červených viem za 11000 Kč.. ale ja by som radšej sivé, k modrej race mi červený interiér nepasuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Ja mam v Rapidu by som to nazval organizer a chrani to cele sedadlo od zadu.Nad drziakmi na telky badam tiez co stym.Zatial to mam na drziakoch na suchy zips. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Sedadla jsou to sice pěkné, ale z takových úprav už jsem vyrost. Fabku jsem šetřil, tunil a nakonec byl rád za že jsem ji prodal, za co jsem ji prodal. Nikdo to neocenil. To radši budu střádat penízky a za 5 let vyměním rapouše za něco novšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Ja mam Modreho a cerveny sport dinamik a super.Na bledom je vidiet flaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Fezoj07 Může tady dát fotku? Nebo nejaký odkaz? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Alebo si založiť vlastné vlákno v sekcii "Váš Rapid" tiež by ma zaujímalo ako vyzerá táto kombinácia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Pracujem na tom ale nestiham :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 A kola máš Ray mat nebo lesk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 určite lesk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 (editace) lubinob Ako vies?:-) Su lesk. Editováno: 27. Říjen 2014, autor: Fezoj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Videl som.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 (editace) Takže z továrny chodi Ray lesk? Jen si to chci potvrdit. Editováno: 28. Říjen 2014, autor: ABAB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 @ABAB: ano. Já jsem to u prodejce chtěl lesklé SAVIO a ten mi řekl, že k styleplusu chodí jen lesklé, jak RAY, tak SAVIO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Super akorát ta čekací doba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 21. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Možná blbá otázka, ikdyž znám odpověď tak se chci přesto ujistit. Sedačky z normálního Rapida a ze Spacebacka jsou totožné a navzájem záměnné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 21. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 (editace) Díky chtěl jsem ujištění. Našel jsem totiž na netu komplet sedačky za 9500,- co myslíte? Mají za tu samou cenu i červeno/černé, sedačky jsou úplně nové s vyhříváním. Editováno: 21. Listopad 2014, autor: Hanysek Kocich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 21. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Hm Dle fotky to vypadá že sedačky nemají loketní opěrku, takže nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Loketku mas samostatne.Ty nemas v aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 A co zadní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Noooo tak nic dom nepovedal:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.