grundyg Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Od víkendu kryt namontován, s nájezdy se to zvládnout na dvorku za chvilku. Ulevilo se mi, že jsem nemusel nic sundavat, s tenkou rukou a trochou šikovnosti se to dá zvládnout bez vyndavání mlhovek nebo tak něco. Za ten pocit sucha a bezpečí tech patnáct stovek stojí :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Zdravím. Pánové nemáte někdo zkušenosti s nákupem dilu v dnešní době? Všude píši že je to nedostupné. Nemáte někdo zdroj ? Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novivo60@seznam.cz Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 Zdravím. Měl bych prosím dotaz, zda někdo z odborně zdatných na tomto fóru by mě mohl poradit, zda tento velký kompozitní kryt motoru /číslo ETKA : 5E0 071 608 /, je určen výhradně pro předfaceliftové verze Škoda Octavia III. v benzinové motorizaci, nebo je kompatibilní / stejné číslo dle ETKA /, i pro pofaceliftové verze Octavia III. Škoda Octavia III., 12/2017, liftback, 1,4TSI/ 110.kW. Vůz vybaven již z továrny nezávislým topením WEBASTO. Děkuji předem za veškeré Vaše informace...IN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 Mám facelift a kryt již nějaký pátek na autě. Vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novivo60@seznam.cz Vloženo 16. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 Zdravím. Prosím o doplňující info, zda má ten Vámi namontovaný kryt na faceliftové Škoda Octavia III. toto číslo náhradního dílu dle elektronického katalogu náhradních dílů ETKA : 5E0 071 608. Děkuji...IN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 16. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 Podívej se o jednu stránku tohoto vlákna zpět, píšu to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novivo60@seznam.cz Vloženo 17. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2023 Zdravím. Prosím, mohl by zde někdo z uživatelů pofaceliftové verze Škoda Octavia III. , benzínové motorizace 1,4TSI/ 110.kW, manuální převodovka,verzi s továrně nainstalovaným nezávislým topením WEBASTO, kteří již mají namontovaný velký kompozitní kryt, zda by se zde mohli podělit o své zkušenosti s montáží, případně, zda by jste zde mohli zveřejnit nějaké fota tohoto nainstalovaného krytu na autě. / ŠA u tohoto originálního příslušenství uvádí / 5E0 že není vhodný pro vozy s nezávislým topením /...Děkuji Vám za všechny Vaše postřehy... S pozdravem I. N. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2023 (editace) Ahoj, měl jsem z výroby přesně specifikaci, kterou píšeš. Editováno: 17. Listopad 2023, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2023 Měl jsem tam tento. Vlevo na okraji je vidět výkroj pro výfuk webasta. Ty dvojdíry v rozích vyžadují do auta instalaci držáků. https://www.sbazar.cz/autodilyskoda/detail/179026288-kryt-motoru-spodni-original-3q0825901a-3q0825902a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novivo60@seznam.cz Vloženo 17. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2023 Zdravím. Předpokládám, že tento kryt si tam z výroby měl díky tomu, že na voze byla jako příplatková výbava paket pro špatné cesty, v rámci které tam byl i ten kompozitní kryt. Škoda, že mě to nemúžeš nafotit, docela by mě to zajímalo, jak je to zespoda sesazeno... Děkuji za informace... S pozdravem I. N. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2023 Přesně tak to bylo. Bohužel to nenafotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.