Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak me se to zatim samo srovnalo, natankoval jsem plnou a nadrz uz nepada. Tak zatim budu jezdit a uvidim co se bude dit.

• 4 týdny později...

Ahoj všem, tak mě taky zlobily budiky přesně jak píšete - pískala voda,teplota venkovní mínus nesmysl a další popisovaný věci.A zjistil jsem,že co se palivoměru týče, tak když blbnul,tak neměl kostru a ani snímač na vodu a venkovní teplotu. Tak jsem jezdil se střídavýma potížema,kdy stačilo jen znovu zapnout budíky a bylo po problémů asi měsíc a pak se jednou nenacet imo a bylo hotovo.

Při vyndavani budíků jsem zjistil,ze ten černý konektor má velkou vůly. Tak jsem koupil nový a vyměnil. A ještě projistotu znovu prokostril ty čidla, sice se to nemá, ale od ty doby fungují,a bez pájení.

• 3 týdny později...

Dnes jsem v práci řešil fabii, budíky nepadaly, tak mi bylo divný že by se ty budíky vykašili. Na autě jsem měl chybu na motoru a airbagu, ty svítily normálně ale všechny ostatní co tam byly svítili slabě. Šel jsem po kostrách a po plusech a vše v pohodě. Nakonec jsem zkusil přehodit budíky a problém je pryč. Takže zítra objednávám budíky....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.