ic.sniper Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Zajímalo by mě jestli je možné dodělat u Rapida chybějící dojezdy stahování oken. Mám na mysli jestli by nešlo použít například z Fabie 2, včetně spínačů, řj a dalších komponent. Nezajímal se tu o to již někdo kdo je kutil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Ne, motorky oken Rapida nemají sběrnici CAN ani LIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ic.sniper Vloženo 10. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 A použít vše i s motorky stahování z Fabie2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Pokud by jsi vymenil motorky i s jednotkami za ty z FII, tak ano fungovat to bude. Bohuzel uchyceni je jine, nevim jak to napasujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 (editace) ... a nedalo by sa to vyriesit napriklad nejakym neorigo autoalarmom alebo neorigo modulmi na dotahovanie okien ? napr. toto Editováno: 11. Květen 2014, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Taky nad tím uvažuji, tento modul, automatického zavírání jsem měl už kdysi na Thálii a byl v pohodě, bez problému, myslím že do rapida by šel taky namontovat a to tak, že spínač okna u řidiče má dvě polohy, první je dotekové stahování a druhá poloha je ta automatika směrem dolů, tak prostě odopjit ten drát druhé polhy, takže okýnko řidiče by bylo bez té originální poloautomatiky, že by šlo stahovat jen držením spínače, a pak by už neměl být problém namontuvat ten modul automatického zavírání a otvírání předních okýnek, viz příspěvek výše. Tohle je podle mě nutné aby se originální poloautomatika nehádala s modulem. Chystám se na to někdy v listopadu, hned jak mi skončí záruka-2 letá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ele123 Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Pokud to budeš realizovat dej na fóru vědět. Také jsem o tom uvažoval ale v jednom servise zabývajících se touto problematikou mi řekli, že je to velký zasah do elektriky a stejně to nefunguje jako originál s komfortkou a že na Rapidu elektriku už nikdy. V druhém servisu v tom technik neviděl problém ale ještě to prý na Rapidu nedělal tak jsem to radši vzdal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.