Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zajímalo by mě jestli je možné dodělat u Rapida chybějící dojezdy stahování oken. Mám na mysli jestli by nešlo použít například z Fabie 2, včetně spínačů, řj a dalších komponent. Nezajímal se tu o to již někdo kdo je kutil?

Vloženo

Taky nad tím uvažuji, tento modul, automatického zavírání jsem měl už kdysi na Thálii a byl v pohodě, bez problému, myslím že do rapida by šel taky namontovat a to tak, že spínač okna u řidiče má dvě polohy, první je dotekové stahování a druhá poloha je ta automatika směrem dolů, tak prostě odopjit ten drát druhé polhy, takže okýnko řidiče by bylo bez té originální poloautomatiky, že by šlo stahovat jen držením spínače, a pak by už neměl být problém namontuvat ten modul automatického zavírání a otvírání předních okýnek, viz příspěvek výše. Tohle je podle mě nutné aby se originální poloautomatika nehádala s modulem. Chystám se na to někdy v listopadu, hned jak mi skončí záruka-2 letá

• o 2 týdny později...
Vloženo

Pokud to budeš realizovat dej na fóru vědět. Také jsem o tom uvažoval ale v jednom servise zabývajících se touto problematikou mi řekli, že je to velký zasah do elektriky a stejně to nefunguje jako originál s komfortkou a že na Rapidu elektriku už nikdy. V druhém servisu v tom technik neviděl problém ale ještě to prý na Rapidu nedělal tak jsem to radši vzdal.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...