Přejít na obsah

Tažné zařízení

chleidy

Doporučené příspěvky

Mám tažné zařízení z Náchoda http://www.svcnachod.cz/tazne_zarizeni/skoda/octavia/2563/ k tomu el. instalaci bez přípravy z výroby na 7kolík. Cenu za práci nevím bylo to účtováno dohromady z ostatním co mi dělali. Hf sada, zabezpečení, potažení folií celé auto atd. Dělali mi to zde http://www.sysel.cz/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Ahojte. Ťažné namontované zn. Galia, bajonetové prevedenie. Cena s montážou 226,-EUR. Veľká spokojnosť. Chladenie som nemenil, ostalo to pôvodné. Podľa technika skôr majú problém s 1.6 TDi že pri väčších záťažiach nestíha dochladzovať motor. Aj tu som čítal, že dosť často beží ďalej ventilátor po odstavení auta u 1.6 TDi. U mojej 1.4 TSi som nepočul zvuk ventilátora ani raz po odstavení auta. 

Odkaz ke komentáři

cena super , za tie peniaze je to skoro neuveriteľné lebo odnímateľná Galia + can bus elektrika stojí cca 200€ , buď máš prácu zdarma alebo si fakt top zákazník 

škoda tej gálie že trčí pod auto a na Octavii , hlavne OII človek večne chytá o zem , k prevedeniu elektriky sa vyjadrovať nebudem , ale za tie peniaze to poslúži 

Odkaz ke komentáři

Nie nebol to sponzorsky dar. Mal som 2 ponuky a u oboch bola cena za montaz 35,-Eur. Za necele 2 hod. bolo vsetko hotove. Elektrika nie je origo, ale u nas v Skodovke montuju tu istu elektriku s taznym Galia (okrem originalu). Vopred som mal vsetko preverene. A netaham vozik denno denne....

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Koupil jsem 8 měsíců starou O3 combi 1.6TDi. Je na ní prodloužená záruka 4roky/120tis km. Chtěl bych domontovat tažné zařízení, dnes mi v autorizovaném servise Škoda řekli, za 17tis, což mi přijde hodně přemrštená cena, když na netu http://taznazarizeni...product_id=3222 to dělá s montáží za 8tis.  Je možné ho namontovat a neztratím záruku? Nebo musím u autorizovaného servisu? Dík za odpověd.

Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...

Problémové ? No nesvietia a nefungujú ako majú , nevie o nich alarm , kontrola žiaroviek , ESP ani celá palubná sieť , po vyhodení smerovky cvakajú ako sprosté , nevedia svietiť cúvačkami , prípadne obomi hmlovkami a celkove tie 7pin zásuvky majú nevalnú životnosť .. o spracovaní železa samotného , trčania pod nárazníka , neodnímateľnosti a nemožnosti odložiť guľu ani nehovorím ... jediné seriozne aj seriozna elektrika okrem originálu je Westfalia , akurát tam je cena väčšinou úplne rovnaká ako za originál diely ... 

Odkaz ke komentáři

No, moc hezký :kol-18:  Já nechápu, co má kdo potřebu pořád něco vymejšlet... Koupím origo tažné i s origo elektrikou za 8.200Kč, např. tady 

http://www.cc-autodily.cz/tazne-zarizeni-8

http://www.cc-autodily.cz/instalace-elektricka-11

Montáž zvládne i cvičená opice, jen to finální zapojení elektriky je trochu oříšek, ale na to se vždycky najde nějaký odborník v okolí, příp. 1 hodina práce v autorizáku a mám po starostech, vše origo a hlavně 100% funkční. Nechápu proč si tam někdo cpe vyfikundace buď o 2.000 levnější nebo dokonce i dražší,  se sotva čtvrtinovou funkčností  :kol-32:  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:

Editováno: , autor: maverick1
Odkaz ke komentáři

A jak dlouho bys chtěl cca 10 pinů zapojovat??? Dělal jsem před 2 týdny a bylo to na hodinu a půl přesně. A to si na tom Ferda25 dal extra záležet a dělal pár věcí navíc. Bavím se o tom, že si člověk sám provede komplet montáž, což opravdu není nic těžkého, je k tomu super návod a nechá si jen udělat zapojení elektriky do palubní sítě. Pokud se na to necítí. Montáž tažného a natažení elektriky jsem si dělal sám a za max 5 hodin hotovo. V životě jsem žádné tažné nedělal, Octavii jsem žádnou nikdy nerozebíral a mechanik nejsem, ani rukama se neživím. Takže 100% amatér...

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  V 1. 5. 2016 na 11:35, kačer napsal:

... To sis nechal dodělat ?... Jsi spokojený ?... Já mám teď vyčíhnutý karavan, má hmotnost 1190kg, takže podle specifikace by neměl být problém....jenom se tu ještě nikdo nevyjádřil k tomu jestli tahá karavan, nebo jestli ho TSI bez problémů zvládne....

Editováno: , autor: chleidy
Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...

Už vidím, jak se jednoduše zapojují vodiče do BCM, tak jak se to má. I s nátáhnutím vodičů od zadu. To je ten největší pakec.  železo dá člověk do hodiny, ale zbytek se táhne. Nakodovat všechny jednotky, motorovou,  ABS,  couvací, BCM, tažnou,-to u origo. Neorigo je jednodušší, ale auto v nedostatečném kodování přichází o určité funkce.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...